träning och jobb

Igår kväll fick jag mig ett ryck och bestämde mig för att gå ut och springa. Skulle jag inte gjort det så hade nog mitt samvete gjort mig knäpp. Kände av lite på insida höger knä men det försvann efter ett litet tag.
Det var rätt kvavt men jag bestämde mig ändå för att försöka mig på ett andra varv. Och jag klararde det.
Inte illa, jag tog mig iaf igenom 5 km och svettig som en gnu åkte jag till maxi högsbo för att köpa bröd, ost och gainomax recovery. Jag var nog bland de sista på maxi för jag tror inte jag var där förrens halv tio eller något.
Hur som helst så när jag skulle hoppa in i bilen så hörde jag att någon ropade mitt namn, och det visade sig vara Andreas, en gammal klasskamrat från Ebba skolan som jag inte träffat sedan vi gick ut 9:an, första gången vi ses på typ 10 år och så ser jag ut som stryk och är assvettig. Dålig tajming :)
Idag har jag jobbat, blev att jag jobbade över lite för det var sjukt mycket på den avdelningen jag var på.
Stämplade ut 17:20. Imon ska jag vara på samma avdelning (klädes märket Gant) men imon blir de ingen övertid då jag ska hem och fixa mig och duscha innan jag ska möta upp bäste vän på stan för några glas öl:)
Var länge sen jag träffade Jessie nu (om man bortser från mitt besök på mitt gamla jobb igår) så det ska bli super trevligt!

RSS 2.0