brorsan



Jag vill me ha en one piece. Känner bara inte för att betala 1200 för någon.
Provade min brors i veckan och den var verkligen super mysig och 4 storlekar för stor.
Sitter i soffan framför big brother, har haft en super trevlig dag i Ullared tillsammans med mamma och brorsan.
Hittade som ni kanske förstår ingen one piece där nere. Men fick tag i en inpackning som jag ska inviga imon ;)
Men glömde såklart kvar den i mammas o deras bil när dom släppte av mig hemma så jag och Liam åkte och hämtade den nu ikväll så vi var inte hemma förrens halv nio.
Imon är det en ny vecka, och så fort jag tänker på det så bildas det 1000 små fjärillar i magen som flyger runt som aldrig förr. Blandat med lite nervositet och illamående. Är ju så sjukt nervös. Förhoppningsvis kommer jag få besked om jobbet den här veckan.

frisk

Hittade pappas gamla stjärnkikar glasögon ;) som han hade när jag var liten, visst passar jag bra bakom dom?

Jag är frisk nu, förhoppningsvis iaf. Tog min sista pencillindos idag till frukost, o Harre vad jag inte kommer sakna den. Det firar vi med att åka till Ullared idag, jag mamma och brorsan eventuellt. Mina enda mål med dagen är att hitta en inpackning (dock inte inne i själa gekås utan på bellbox utanför) och en overpiece på gekås.
Igår var vi på aalum en snabbis, dom firade 5 år och alla barn fick en ansiktsmålning, vilket vi skulle låta Liam göra men vi hann inte riktigt ända fram innan Liam råkar ut för en liten olycka. Vi fick gå till bilen och byta kalsonger och byxor istället. ( Inte alltid lätt att komma ihåg att man inte använder blöja längre utan kissar i byxorna ist) Efter allum åkte vi till Kortedala och hälsade på min mormor, och mamma var där också.
Hann även med att träffa 1 mostar, 2 kusiner, 5 kusinbarn och kusins sambo. :)
Sen följde vi med mamma hem och blev bjudna på tacos. Kan förövrigt säga att taco är löjligt mättande,
orkade inte ens ett helt bröd (!).
Nu ska jag fixa mig, mamma kommer om 50 min.



mammas hjärta



Har varit med lilleman hela dagen, iaf efter jag hämtade han på förskolan kl 14. Vi har varit och hälsat på mamma och co. Idag känner jag mig mycket bättre, har mer ork idag än vad jag haft de senaste 5 dagarna.
Tack Harre för det. Har haft så mycket energi så att när jag lämnade lilleman på förskolan strax efter nio imorse så gick jag direkt till af, skulle besöka de senast idag, inte mig emot när mötet bara tog 15 min.
Efter det gick jag hem, jag hade planerat att dammsuga, för det såg absolut inte ok ut här hemma. Det är inte snyggt att ha en pälsmatta som täcker mer eller midre hela hemmet ( ok riktigt så illa var det inte. Men inte långt ifrån) Efter jag dammsugit, så plockade jag undan alla prylar som bara ligger överallt och ingenstans, jag dammtorkade hyllor, fönsterbrädor, bord, tv bänk m.m. Jag diskade och gjorde snyggt i köket. Och till sist så moppade jag alla golv. Är jag inte dukitg så säg ? ;)
Imon funderar jag på att åka och bada med lilleman, han blev super glad när jag frågade honom om det igår, han skuttade runt och hoppade med händerna i luften och skrek "baaaada" , "Jaaaaa" !
Känslan jag får i kroppen av att se hur glad han blir över något ändå så litet som att åka och bada är obeskrivlig och jag skulle göra vad som helst för att få känna.
Frågar man honom "Vad är du"? Så svarar han "mammas hjärta"
Och ja Liam, du Ä R mammas hjärta.



väntar...

...med spänning och samtidigt oro/nervositet i magen på ett jobb besked. Var på intervju i måndags och jag skulle få besked i nästa vecka förhoppningsvis. Vill inte vänta längre....


Sitter och kollar på storebror samtidigt som jag försöker ta igen lite förlorad info på bloggen. Väntar som sagt på besked ang jobbet som jag var på intervju i måndags. Har precis svept min pencellin, tycker de är sjukt mycket jag ska ta varje gång och skiter smakar som sagt blä! Kan säga att Liam kollade förvånat på mig imorse när vi åt frulle och jag tog pencellinen samtidigt som jag höll för näsan och gjorde sjuka grimaser;)
Detsamma gjorde jag ikväll, höll för näsan! Kan dom inte göra en pencellin som smakar piggelin eller liknande?
Hur svårt kan det egentligen vara? Har förövrigt s j u k t svåra andningsproblem för tillfället. Helt täpt i näsan och den där näs sprayen jag fick utskriven av läkaren kunde göra så att man kunde börja blöda näseblod.
Vilket jag fick erfara tidigare ikväll. Inte fräscht!

mörbultad



Har inte skrivit på ett tag, har har inte känt mig helt ok sedan innan helgen faktiskt och igår fick jag tummen ur eller rättare sagt, pappa mer eller mindre tvingade iväg mig till axess akuten. Jag har haft en städnig huvudvärk i flera dagar och pappa misstänkte att det var bihålorna som spökade, när jag kom dit och en läkare fick kollat lite så visade det sig att jag åkt på bihålsinflammation och urinvägsinfektion. Jippie-kaj-ey! Så med vetskapen att jag blivit "välsignad" med en inflammation och en infektion så blev jag även 600 kr fattigare på köpet. Sicken underbar dag det var igår. Och jag kan säga att idag mår jag inte så mycket bättre, vågar nästan säga att jag känner mig lite sämre idag tillochmed. Och det gör inte saken så mycket lättare när pencelinen smakar vedervärdigt. (Jag kan nämligen inte svälja tabletter så får helt enkelt köra på varnvarianten och ta en flytande pencellin) Sen blev det inte heller så mycket bättre av att läkaren jag hade kallade mig "mes" när jag bad om att få flytande ;)


Bilden på mig och lilleman igår i soffan, jag ser helt mörbultad ut.

citat







Livet är inte de dagar som gått, utan de dagar man minns
/
Pjotr Andrejevitj Pavlenko







ge mig lite flyt nu då



Fick ett samtal som gjorde mig sjukt jävla nervös innan, men samtidigt så fick jag ett sånt där lyckorus genom hela kroppen. Jag ska på intervju på måndag. O jag vill bara skita i hela helgen o ge mig måndag nu. På momangen! Idag har jag varit med Liam hela dagen, vi har varit ute på äventyr så han har inte sovit middag idag, det gör han nu (?) Blev sådär 4 timmar senare idag än vanligt, men jag ska snart gå in o väcka honom lite lätt. Kanske t o m kryper upp i hans våningssäng och joinar lite. Snart kommer faster Elenor hit också, hon har varit ute och rest i 3 månader så det var länge sen dom sågs. Känner lilleman igen henne tro?
Imon har jag bokat tid för klippning, det blev ju aldrig av förra veckan. Är lite små skraj för det är ett nytt ställe imon jag ska till, anledningen till det är att det bara kostar 150 :- men jag gillar verkligen inte att gå till nya frisörer. Jag är väldigt pedant med mitt hår och rör du så dör du typ. Har ni sett "Den där Mary" ? Jag kan känna vissa likheter med Warren (han med hörlurarna över öronen) rör någon hans hörlurar så får han ett psyk-bryt, jag kan vara likadan gällande mitt hår. Sen är jag även lite orolig för hur mycket dom faktiskt klipper, jag vill ju helst att dom ska klippa det 1 decimeter längre (tänk om det ändå hade gått). Säger jag 10 mm så är det 10 mm och inte 11. Ahh ni fattar va?
Nu ska jag väcka lilleman...

RSS 2.0