bilder från i somras




Tre bilder från i somras, tror det är från midsommarafton- den firade vi nere i varberg och i mammas och deras husvagn tillsammans med min pappa. Pappa hade hyrt en stuga till oss tre där, en stuga som förövrigt kostade 5000 för två nätter. Sjukligt dyrt. Hade jag vetat det hade jag ju kanske funderat på en restresa ist ;)
Har inte så mycket för mig just nu, kom hem precis efter att ha varit på buslandet, pappa kom dit en sväng nu det sista och sen körde han hem oss. Nu sover lilleman, är lite orolig för att han börjar bli sjuk. Han ville inte ha någon lunch, inte ens lite festis och han var halv gnällig och super varm. Kan iofs varit för att han lekt och stojjat runt på buslandet med lianer, rutschbanor, cyklar och bollhav. Och att det var efter lunch och då brukar han ju sova.
Får se hur han är när han vaknar sen, håller tummarna för att hans matlust har kommit tillbaka då.
Sen kanske det blir en promenad vid Skatås med mamma och Casper. Får se hur allt utvecklas.
Nu ska jag dega i soffan lite.

trötter


Helt slut är vad jag känner mig just nu. O Liam likaså, han ligger i våran säng och sover efter att ha varit ute på lite äventyr med mormor idag. Har haft en toppen dag so far, så bra så att jag tänkte försöka ge mig ut på en power walk senare ikväll. Som den solarie älskare jag är så hade jag inte sagt nej till 20 min idag. Får se vad som hinns med helt enkelt. Nu vaknade lilleman så nu sitter han brevid mig i soffan , nu blir det lite mellis och sen kanske vi går ut en sväng och leker.

Nolita skor


Här är mina nyfunna vänner från Nolita. Älskar dom och dom är sjukt sköna att gå i, även om det inte ser ut så;)
Det var i dessa jag stapplade runt i och dansade i i fredags. Lång blev jag med =)
Jag och Liam har varit ute en sväng nu ikväll innan idol, han var lite rastlös så jag bestämde att det blev lugnast om vi gick ut en stund, kvalitetstid är aldrig fel. Men nu ligger han så gott i sängen och jag sitter och kollar på efterlyst och myser för mig själv. Nä nu börjar det igen. Hörs imorgon!

todays me


En osminkad jag.

Hemkommen precis efter att återigen ha varit i stan, men det blev en super snabb visit. Minishop rättare sagt,
high fashion for small people.
Tror den ligger på Vallgatan, har handlat där sen Liam var bebis och jag tycker dom har väldigt bra kvalite, schyssta saker och till rimliga priser. Jag gillar inte att ha alla mina kläder likadana som resten av stan och det vill jag inte att Liam heller ska ha, blir så mycket lättare för fröknarna på förskolan också att hålla reda på vilka kläder som är vems åsådär. Var på jakt efter en höst/vinter mössa från Geggamojja men leveransen med dom var försenade så hon hoppades på att den skulle komma i slutet av veckan.
Skam den som ger sig. Nu ska jag snart bege mig till förskolan för att hämta hem vilddjuret <3 sen funderar jag på att åka och hälsa på mamma och Sören på jobbet i Kortedala. Man är liksom tidsmiljonär när man inte har något jobb, att bara sitta hemma mer än 2 timmar utan att göra nåt vettigt funkar inte för mig.
Från det ena till det andra, vad var det för fel på operatören 3 igår igentligen?? Hade ingen som helst teckning efter kl 15 igår, och ända fram till sent på kvällen. Det innebar ingen WordFeud på hela kvällen. När hände det senast?

Hilfiger demin jacka

Var i stan idag (igen) tillsammans med lilleman, hittade en jacka jag blev kär i igår så idag åkte vi in och köpte den.
Army stuk på den, militär grön med fårpäls inuti, ändå ganska tunn ingen goose tjocklek på den men det ville jag ändå inte ha då jag ändå har min goose kvar, men då kan jag ju alltså redan börja ha min nya Hilfiger jacka nu.
Ska försöka lägga upp bild på den imon, kom på nu att jag fortfarande inte har lagt upp bild på mina nya party pjux.
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Kanske imon =)
Liam ville som sagt åka en sväng i Göteborgs hjulet men det var tydligen stängt på måndag och tisdagar, typiskt.
Får bli en annan dag då. Såhär såg jag förresten ut nertill idag, CK benvärmare, tunna strumpbyxor och korta svarta shorts med hög midja. Och till det hade jag ett par höja skinn stövlar från fiorucci. Damn nice!


bild från midsommar



Hej hopp. Har inte så mkt att skriva idag, var i stan en sväng idag och fick köpt en pippi tröja till pappa, han blev sugen på en till sig själv när han såg mig i min för ett litet tag sen men han har inte lyckats hitta nån.
Men det gjorde jag idag så fick köpt en och chansat på en i large. Träffar han förhoppningsvis imon när jag ska in till stan igen för att eventuellt köpa en jacka till mig. Lilleman ska joina mig eftersom jag är obokad imon. Bara 3 dagar kvar sen är jag arbetslös igen. Fan vad det suger! =( Vi ska iaf eventuellt åka hjulet nere vid operan,
det där hjulet och Liseberg är typ det bästa Liam vet ;) Så får kanske offra mig och bege mig upp i det för 3:e gången gillt och försöka se avslappnad ut och tycka det är jätte fin utsikt och super mysigt- fast jag helst av allt bara vill klamra mig fast i en balk och blunda sten hårt.
Haha kan bli intressant. Nae nu blir det lite tv och fortsätta glo på en film som vi började på igår.
Men ikväll är jag helt ensam i soffan, de andra sover. Sjukt ensam! Men ska göra de mysigt för mig med en hönökaks macka med ost och varm oboy:)

rensat skogarderoben

Tog mig en svängom i skogarderoben ikväll och insåg att det kan vara så att jag har alltför många skor än vad jag använder. Fick frågan av en god vän senast i helgen hur många skor jag har. Svaret blev att jag slutade räkna i vintras tror jag det var och då var de starx över 30. Ooops;)
Har börjat med att lägga ut sex skor på tradera, är ni nyfikna så sök på användare z.gustafsson ;)
Nu blir det lite illegal film. Ha en go kväll vänner!

grym kväll

Hade en riktigt bra dag igår, hela dagen var sådär underbart bra bara. Nästan oförskämt bra.
Jag var obokad men jag o lilleman gick ändå upp ganska tidigt och åt frulle och fixade iordning oss och drog in till stan. Köpte ett par jätte snygga kängor till han, och så råkade jag köpa med mig ett par Nolita stövletter till mig själv också;) Verkligen löjligt snygga och uppseendeväckande höga. Var ju ett under att jag inte bröt fötterna x antal gånger under kvällen. Inte ens en stukning faktiskt. Ska lägga upp kort på både mina och lillemans skor imon tänkte jag. På kvällen blev det fullt av roligheter tillsammans med goa människor från jobbet.
Mer fantastiska människor får man leta efter och det är det som gör det ännu mer tråkigt att jag inte ska vara kvar längre. Nu ska jag ta hand om en trött lillkille som inte alls är nöjd med livet just nu.
Jag önskar jag visste vad som försigår i hans lille huvud ibland asså ;)


( Nej bilden är inte från nu:P )


Casper

img_8306 (MMS)

Precis hemkommen efter några timmars bus på leklandet, tänkte först passa Casper men blev lite ändrade planer. Lilleman var nöjd iaf, och nu är han så trött så han ist har blivit pigg igen. Han får 5 min till på sig att däcka sen får jag gå in och lägga mig brevid honom en stund så han somnar, för somnar han inte så blir det en hejdundrande vild eftermiddag kan jag säga. Och ingen som helst pli på tokstollen ;) Imon ska mamma passa lilleman, så då blir de haikon taikon hemma i Utby, med en 2 ½ åring och en 7 månaders valp. Mamma och Sören lär ju inte få tråkigt iaf;) Innan vi åkte iväg till buslandet imorse så hann jag med att städa hela köket. Woohooo, plus poäng. Och tanken var faktiskt att jag skulle få gjort storarummet och lillemans rum också men det blir inte så mkt gjort när han är vaken. Nae nu har det gått 5 min nu blir det att ta i med hårdhandskarna;) Hej svejs.


pust




Nu satte jag mig precis i soffan, är verkligen helt slut. Har stått vid spisen de sista nästan 3 timmarna.
Till middag idag blev det för allra första gången lasagne, och när lasagnen var inne i ugnen kontrade jag med köttfärssås. Så det blev x antal lunchlådor lasagne kvar och såklart massa köttfärssås som jag frös in.
Alltid bra att ha:) Lilleman ligger och sussar gott förhoppningsvis efter persen vid middagsbordet.
3-års trots är absolut inte roligt. Inte ens lite. Någonstans.
Harre min skapare! Att varje middagsstund som de flesta ser fram emot som en mysig och trevlig stund tillsammans är för oss just nu en kamp om överlevnad. Att försöka ta sig igenom middagen så gott det går och med så lite skada runt omkring som möjligt. Idag blev det ju ändå bara ett utspillt glas mjölk på golvet, två av stolarna och ena väggen. Det var ju ändå ok. Att ha en tyst Liam genom hela måltiden är inget vi ens försöker med längre. För det går inte. Han ska göra allt samtidigt, upp och ner i stolen, läsa på mjölkpaketen, hälla upp mjölk själv, mata mig med hans mat, hans mat ska han äta med händerna, och mjölken ska han doppa händerna i, mitt i allt kommer han på att han ska kissa och det händer under varje måltid, hans kletiga händer ska han dra över helst hela bordet, stolen han sitter på och självklart stolen brevid, fönsterbrädet och näst sittande person.
Och sen säger han på att han måste vila lite för han har ont i magen. Näähäää?
Älskade lille tokunge. Jag är inte förvånad. Mitt i allt elände, när jag helst bara vill hoppa ut genom fönstret (ordagrannt) så får jag ett sånt där helt underbart litet leende, och han säger " jag älskar dig mamma " och allt är som bortblåst. Du får vara hur kletig som helst men jag lyfter upp dig i famnen och kramar dig ändå. Tusen gånger om. Du för mitt liv så himla värt.
Men visst får gärna 3-års trotsen vara över ganska snart iaf ;)


Min älskade alldeles perfekta ( om ni fråg...

img_6579 (MMS)

Min älskade alldeles perfekta ( om ni frågar mig ) Michael Kors klocka som jag fick när jag fyllde 25. Han och jag kommer få många fina stunder tillsammans... Nu ska jag kolla resten av Robinson! Cheers!


Grattis till mig


Gammal bild på mig, 1 ½ år sedan eller nåt tror jag.
Idag är det min B-day, har mest känts som alla andra vanliga dagar om det inte vore för att så sjukt många vänner grattat mig på facebook under hela dagen, tack det betyder jätte mycket! :)
Annars idag har jag bara jobbat, dagen gick ändå helt ok,  gick över till ica maxi på sista rasten och köpte 3 st mini chokladbitar till mig själv ( ok Liam fick en när jag kom hem så jag tog två ) men jag tyckte jag förtjänade dom eftersom jag fyller år och för att jag inte fått någon tårta idag. Sådetså!
Nu blir det strax idol, sen blir det väl nåt annat på tv. Fick sms om att jag är obokad imorgon så det känns lite som fredag för mig eftersom jag är ledig på torsdag också då det är studiedag på förskolan så ikväll kan jag vara uppe hur länge jag vill ;) Förresten så är mamma och Sören på scandinavium nu och kollar på Frölundas första match för säsongen och jag är bara l i t e avis. Jag hade också velat vara där!

min sista dag som 24 åring

Hemma från jobbet och sitter i soffan brevid lilleman och kollar på ice age 3. Är gald att han inte gillar tecknat och istället är ett fan av animerat :) Jobbet gick bra, tiden gick ganska fort så det var skönt. Imon är det trista tisdag ska bli intressant att se hur fort den dagen kommer gå, eller vänta nu jag fyller ju 25 imon. Då är det ju ingen trista tisdag ju :) Tänkte vara snäll mot mig själv och unna mig en klänning eller nåt från nelly men såklart hittade jag ju ingen. Typiskt. Ska ju ut med jobbet näst nästa fredag eventuellt och hade ju varit kul med nåt nytt men men, får hålla utkik. Hade förresten på mig min nya Michael Kors klocka imorse men kan säga att den fick glatt åka ner i den tillhörande asken med sin lilla kudde ganska fort när jag väl började jobba. Var ju livrädd för att repa den eller nåt :P
Nej nu ska jag mysa med lillgrabben lite.



Du gör mitt liv så otroligt mycket mer betydelsefullt!

25 års firande


Nyss hemkommen efter att ha varit iväg sedan kl 11 i förmiddags. Avslutningen på hundkursen gick grymt, Casper var super duktig och väldigt lydig. Tänk om han alltid var så lydig när han var lös utomhus och träffade andra hundar också. Nästa kurs blir inte förrens i slutet av oktober och då går vi från lydnad till agillity.
Kan bli intressant. Kl 15 kom pappa hem till mamma och då blev det smörgåstårta, kakor och bullar.
Jag hoppade över smörgåstårtan och köpte mig sedan en förtidig födelsedags pizza från Utbys pizzeria ;)
Jag fick ett par lila converse av brorsan och en stor bukett med röda rosor från pappsen ochra en gemensam present från pappa, mamma och Sören och den bestod av en Michael Kors klocka.
Jag älskar den! Försökte ta bild på den innan men min kamera suger verkligen så det blev inget bra. Tog en med mobilen som jag kan mmsa in lite senare eller imon;)
Nu blir det lite idol och platta håret innan det är dags för sängen. Imon är det jobb igen som gäller.
Tack för en toppen dag av firande med nära och kära, jag är super nöjd!

SMS-inlägg

img_1415 (MMS)

Var lite nyfiken om jag kunde mms blogga, det kunde jag tydligen. En bild jag tog igår när jag låg i mammas säng brevid lilleman som sov middag. Nu har jag precis duschat så nu blir det att måla naglarna och sen styr vi mot Utby. Och såklart avslutning på hundkursen 13.15 med, hoppas det går lika bra som sist :)


skogspromenad



Idag gick jag och lilleman upp ganska tidigt, och för ovanligheternas skull så åt jag frulle här hemma också tillsammans med resterande av familjen. Planen idag var att om det inte regnade så skulle vi gå en promenad i skogen, för efter jag och han var på Funcity i somras tillsammans med morfar och såg en älg där så har lillgrabben tjatat om den här älgen flera gånger så vi bestämde oss för att ge oss ut på jakt i skogen efter en älg.
När vi ändå skulle promenera så tänkte vi låna med oss mammas och deras hund Casper, så fick lilleman en lekkamrat med på köpet :) Vi parkerade bilen vid Paradiset ett ställe i Partille och började gå, den rundan som jag tänkte att vi skulle gå har jag gått flera gånger när jag var mindre och den tar väl inte mer än 1 timme och 30-40 min att gå men efter halva vägen ungefär så råkade vi någonstans ta av på fel stig.
Vi gick och gick och sen gick vi lite till och tillslut bestämde vi oss för att äta lite och dricka. Då hade vi gått i 2 timmar och av någon undermedveten anledning tog jag upp mobilen för att kolla gps´en för att se vart vi var.
Det var en himla tur att jag gjorde det. För vi var nästan vid Berghalla som ligger i Bergsjödalen. (!)
Alltså hade vi gått åt helt fel håll den senaste halvtimmen. Vi fick glatt vända tillbaka och givetvis började det regna. Så vi fick gå lite till. Och inte såg vi någon älg heller, trots att våran promenad slutade på 3 ½ timme.
De enda djuren vi fick se var lite andra hundar, en groda ( som jag lyckades få tag i och hålla för att visa lilleman att dom inte kunde bitas ) X antar myrstackar dessvärre, och så hörde vi en hackspett som lilleman skulle härma när vi förklarade vad det var som lät, så han ställde sig intill stammen på trädet och "hackade" med näsan rakt in i trädet ;)
Nu är fångarna på fortet på i bakgrunden och snart blir det att kolla på den nya Huss filmen. Imon är det hundkurs som står på schemat och sedan direkt hem till Utby för att ha kalas för moi! :D

me and my everything




Underbara fredag! Jobbet flöt på bra, trots att det kändes som jag var överallt och ingenstans samtidigt.
Gant webben, jag var uppe på dressman hängande och hälsade på, hos den nya kunden, och sen hann jag med att vara lite på blåsen också. Men sen var klockan 16 och det var dags att stämpla ut- och min lilla älskling och mamma stog utanför och väntade på mig. Tänk att hur jobbig en jobbdag än kan vara och man känner att verkligen allt går emot en, men så kl 16 och man går utanför jobbet och lilleman står utanför och när han ser mig gå ut genom dörren så kommer han springandes mot mig med utsträckta armar, och på en tusendels sekund är allt de där jobbiga som bortblåst. Och man känner att jag gärna hade kunnat jobba 9 timmar till bara för att få känna känslan när lilleman kommer rusande mot mig och kramar om mig.
Kärlek!
Här ser ni två kort som jag tog nu ikväll, mysklädda och fjantiga:P Han är en riktig linslus, och så är grimaser det roligaste, och härmas det är ett måste! Imorgon är tanken att vi ska låna med oss mammas hund Casper och ta oss en promenad i skogen om jag anser att vädret är okej. Sen blir det kalas på Söndag, för någon fyller tydligen 25 på tisdag...

jobbig dag på jobbet


Idag har det varit fullt ös från kl tjugo över fem när jag gick upp imorse till nu. Nu satte jag mig i soffan, helt slut verkligen. Har fått en ny kund på jobbet och idag har det bara varit massa felplock känns det som som vi har fått justera och det har tagit sjukt mycket onödig tid. Ska fortsätta med det imon morgon tror jag.
Nu ikväll blir det bara slapp i soffan, och så blir det att kolla på Robinson eller nåt.
Imon är det underbara fredag och jag tänkte passa på att prata med "chefen" ang vad som händer mig när min provanställning går ut. Det är iofs i slutet av oktober men jag är lite halv nervös asså :(
Har hört en massa olika saker från flera på jobbet och alla tror annorlunda och har hört olika.
Jag jobbar ju för ett bemanningsföretag och en stor kund försvinner nu under hösten så det är oklart vad som händer med oss som har jobbat för just den här kunden.
Typiskt min otur som hamnar i sånna här situationer.
Langar en bild från midsommar afton- nu för tiden är jag ju brunett ;)

Fan vad hemskt

När jag kom hem från jobbet idag så frågade Fredrik mig om jag hört vad som hänt Stefan Liv.
Men det hade jag inte. Då. Shit nu kan jag inte tänka på något annat. Som den hockeyälskande person jag är och HV71 ligger mig varmt om hjärtat ( såklart efter Frölunda ) så vet jag att Stefan alltid hade ett leende på läpparna.
Han var alltid den tankspridde och glömska av spelarna. Han var en sån lätt person att tycka om.
Och jag tyckte verkligen om honom.
Livet är orättvist, det visste jag innan. Men tanken är skrämmande att det kan gå så otroligt fort,
tankarna på när hans fru och hans två små barn för sista gången pussade sin pappa och man och sa att dom älskade honom, när var det? Och de hade inte den blekaste att just den gången var sista gången någonsin som deras pappa gick utanför deras dörr. När jag såg på nyheterna kl 19 ikväll med lilleman sittandes brevis mig i soffan och jag såg resterna av planet, se Stefan Liv skrattandes på tv´n, när han rullade sig på isen som han brukade göra, samtidigt som lilleman lyfte händerna i luften och sedan gjorde en kullerbytta i soffan fär att härma Stefan Liv på isen, han tyckte antagligen det var jätte roligt och skulle frenetriskt berätta det för mig och såg istället att en tår föll nerför min kind så tystande han snabbt, sträckte på sig och gav mig sedan en puss på kinden och sa, " mamma inte ledsen, jag älskar dig mamma ". Så fick jag automatiskt ett leende på läpparna som så alltid han säger något sådant härligt.
Jag kramade om honom hårt, så hård så han plötsligt sa " Aj, Aj mamma. Ont ".
Det är skrämmande att livet kan vända så fort, och de man älskar allra mest kan tas ifrån en på en micro sekund.
Att inte Stefans barn ska få uppleva massa roliga och spännande saker tillsammans med deras pappa, och att inte Stefan själv kommer få vara med om stora händeler i sina barns liv gör riktigt ont inom mig.
För jag som mamma kan inte i min vildaste fanatsi sätta mig in i att i n t e få vara med om Liams första skoldag, hans första riktiga sommarlov, hans första tjej, till och med hans första gräl med mig, ja allt- jag skulle inte i min vildaste fanatsi vilja missa det. Inte för nåt i världen.

Vila i frid Stefan Liv, skickar styrke kramar till din fru, dina barn och vänner.
Du är saknad.


Ska vi göra ett försök igen då?

Redan september, sjukt vad sommaren gått fort. Och om vecka fyller jag 25. Jag vet redan vad jag får av brorsan, för jag var med och köpte det :P. Familjen klagar på att jag är kräsen, jag förstår inte varför dom säger det men ;)
Sen önskar jag mig en Michael Kors klocka, en mössa från Pondus och Primeboots dom låga.
Min sommar har mest bestått av jobb, har ju inte haft någon semester eftersom jag började på mitt jobb i April.
Får se fram emot nästa år ist. Mitt kontrakt går förresten ut i slutet av oktober och jag är lite små nervös för hur det kommer bli efter det, jag har ju inte haft sån jätte tur med jobb tidigare menar jag.
Får hålla tummarna på det bästa. Ser fram emot utgång med jobbet den 23:e denna månaden också, bra att lönen kommer då också för just nu är det i n t e roligt kan jag säga.
Från det ena till det andra så ska jag och mamma iväg till hisingen och sportlife för att träffa Sandra för att prova på Zumba på Sportlife för första gången, ska bli kul:)
Nae men nu ska jag borsta bissingarna och ta mig in till sängen och lägga mig brevid lilleman som redan ligger och sussar, så ska jag snusa lite på honom innan jag somnar, och kanske kanske att det blir några parti WordFeud ;)



Ska jag eller inte, det är frågan.

Är de någon överhuvudtaget som är inne och kollar här ibland? Har svårt att tro det iofs. Min fråga som jag ställer till mig själv är, ska jag börja skriva här igen eller inte? Är ju ingen ide om ändå ingen läser. Hjälp mig:)

RSS 2.0