Dolph

Mm mm mmm=) Sitter i soffan och bläddrar igenom Sport guiden som Sandra tog till mig idag på gymmet, samtidigt som jag har på 5:an, nåt om svärföräldrar, vet någon om det programmet är på riktigt? Verkar halv skumt alltså. På gymmet idag gick det iaf super bra, både på bodyjamen OCH mrl'en. Kommer säkerligen ha go träningsvärk i lår plus mage imon=) Nae nu blir de lite deg i soffan innan jag stämplar ut! Natti natt.


Glenn hysen

Jag och Liam var i stan idag en jätte snabbis, lämnade in mitt guldarmband som jag fick av pappa när jag fyllde 18, här har jag varit på gymmet så mkt så det har blivit för stort. Sen gick vi in till nordstan, tänkte kolla på jeans, och sen skulle jag även kolla på ett par byxor till Liam med men lagom till det däckade han i vagnen;) Och innan han till slut satte sig i vagnen hann han med att gå rakt in i Glenn Hysen ( o tappa din Lejonkungen film i backen samtidigt ) han måste älska den filmen, nu har det gått så långt att den får följa med till stan och på bussen in fick filmen ta sätet och Liam fick stå;) Knäppa underbara onge<3 Nu sitter jag i soffan har precis ätit lite mackisar o lax, kl 18 är det dags för Sportlife igen! Åter kl 21 ikväll!


Lång dag

Jisses vad den här söndagen har kännts extremt lång. Det är som den aldrig vill ta slut liksom. Jag vet inte om det är av efterdyningarna från i fredags eller om det är för att man drog tillbaka klockan en timme och för att det är så sjukt mörkt ute. Liam ville kolla på filmen Nicke nyfiken nu ( tack gud för att Lejonkungen får ligga på is lite ) så får försöka fördriva tiden med att kolla lite på den också. Var som sagt iväg på gymmet imorse, kändes skönt att köra lite cross igen- har ju faktiskt latat mig nu i 2 hela dagar! Imon kör vi på med dubbelpass, Sandra följer nog med så det ska bli kul. Såhär såg jag ut i fredags btw=)


God natt

Är så trött så jag ser i kors ingefär. Händer inte speciellt ofta att jag däckar i soffan, de gångerna är lätträknade men ikväll var en sån gång. Förra nattens bravader har tagit ut sin rätt. Har förövrigt haft värmeljus tänt ikväll, i våran pumpa, är/var trots allt Halloween. God natt o sov så gott, och glöm inte att dra tillbaka klockorna innan ni lägger er!


Seg

Kvällen igår var fantastisk! Var riktigt länge sen jag hade så otroligt trevligt. Stamplade innanför dörren halv sex imorse. Nöjd över vad kvällen hade att erbjuda. Nu blir det soffhäng, är rätt seg efter bravaderna igår men imon är det dags att ta sig till gymmet igen, ska köra stenhårt på crossen i 30 min tänkte jag o om min träningsvärk i magen tillåter så blir de även lite mage och cykel för rumpan;) Kort från igår hemma hos Hanna, såhär såg jag ut inatt:)


@ Hanna

Sitter hemma hos Hanna i Backa, har precis beställt pizza från onlinepizza, varför krångla till det liksom=)? hanna hoppade in i duschen nu så då passar jag på och bloggar lite, första cidern är alldeles strax i magen, och inom 45 kommer våra pizzor ( jag syndar som bara den idag, alkohol plus pizza ) men men, jag tänker unna mig detta, har varit fruktansvärt nyttig de senaste 2 veckorna sen jag öppnade mitt kort på Sportlife och som pricken över i;et ska jag faktiskt ta mitt bakfulla jag till gymmet imon förmiddag innan vi hämtar lilleman. Har förövrigt med mig två olika klänningar hit, beslutsånget you name it. Nae nu ska jag ta och gosa med Diamond, hennes ena katt som är sjukt kelsjuk och sådär super duper uber söt. Sen ska vi ha en galen kväll här hemma innan vi drar oss in till stan för dans=) Puss!

Diska, tvätta, systemet, lindex

Check, check, check och check! Kl är inte ens ett och allt "måste" som stått på schemat idag är jag klar med. Utöver det så har jag hunnit duscha med, Liam är hos farmor och gottar sig så nu sitter jag bara tillbaka lutad i soffan och kollar på skräp program på tv. Kl 17 ska jag infinna mig i Linne för att möta upp Hanna på hennes salong, sen åker vi hem till henne och fixar oss där=) Har fortfarande inte bestämt vilken klänning jag ska ha på mig ikväll, att det alltid ska vara samma problem det är konstigt! Kommer bli en grym kväll med mycket skitsnack ;)


2 pass idag

Idag kör jag på i 110, har redan lämnat liam på förskolan, varit på gymmet och kört rätt hårt på cross trainen, varit och solat plus ätit 7 bitar sushi! Ingen tid att försumma, om 50 min ska jag hämta guldklimpen igen, så ska vi traska bort till centrum för att skicka iväg 3 paket som jag fått sålt plus så ska jag göra en snabb tripp in till frisören, jag måste införskaffa en inpackning från L'oreal. Kl 17.15 är det dags för pass nummer två idag, då är det 60 min stenhård MRL. Idag har jag lovat mig själv att ge allt och lite till, trots att det kommer kännas som min mage ska gå sönder när jag gör vissa övningar=) Vill ju verkligen komma iform nu! Ni får puscha mig kära vänner. Efter passet i eftermiddag ska vi till min mamma en snabb sväng och sen blir det att åka hem och mer eller mindre dö i soffan! Imon vankas det utgång med min Hanna, yeeey!


Tappat det

Ingen som helst lust till blogg eller nåt ikväll, kan vara så vissa dagar, men imon är jag pepp igen! Tanken är att gå till gymmet så fort jag lämnat liam för att köra på crossen igen, på eftermiddagen blir det MRL på almedal' ser jag fram emot- annat är det med mina magmuskler- dom har kramp efter i måndags=) nu blir det snart sängen...


Crossen

Kom iväg en sväng till gymmet runt lunch idag också, blev att jag körde ett hårt pass på crossen på 30 min, känner redan av det i låren- plus att min mage känns efter gårdagens MRL... Ser redan skillnad på magen, att den är mycket plattare nu, de är välkommet! Ikväll blir det lite sushi och sen desperata hemmafruar! Bild från idag på gymmet!


På gång...

Till Ullared, sitter i bilen tillsammans med mamma och Liam. Ska bli kul att komma ner dit;) Även om jag inte har så mycket pengar att köpa nåt just nu, men kan hyllshoppa lite=) 18:05 är det bodyjam i 60 min och 19;20 ät det MRL i 60 min ;) Gött ska det bli! Har packat väskan så jag har den med mig ifall jag inte skulle hinna hem innan och hämta den. På fredag händet det nog roligheter, ska antagligen ut med underbara Hanna<3 Fick förresten en mintu och en hot'n sweet av mamma och Sören och en lip plumbing som är på kortet;) Tack!!


Landvetter

Sitter just i detta nu i bilen och väntar på mitt ena päron ( mamma )- och hennes gubbe plus ett annat par som precis landat från Kanarieöarna. Nu är jag lite glad över att jag inte varit med för jag gillar inte alls känslan man har när man precis landat hemma i sjukt kalla sverige igen. Ångest ångest och återigen ångest! Men mamma är rolig, hon sa iförrgår när jag pratade med henne i telefon att hon ville hem nu med anledning att hon saknade svensk mat ( detta är extra roligt för oss som känner min mor för hon äter ju typ ingenting ändå så att just hon som blir mätt av en halv korv med bröd skulle säga att hon saknar svensk mat lät lite halv knasigt ). Men men... Senare ieftermiddag/ kväll är det träning som gäller för mig, eventuellt dubbel pass det beror på vad som händer under dagen, först var det tal om att åka till Ullared tillsammans med mamma men nu blev ju som sagt flyget 8 timmar försenat så ver inte hur pepp hon är på ullared längre. Nae nu har jag inte så mycket mer på mitt hjärta att skriva, förutom att det är sjukt fort värmen går ur en bil som är avstängd. Shit blir nog att sätta på den igen känner jag! God natt.


Söndag

Idag har varit en go dag, och nyttig! Runt lunch tog jag mig i kragen och bestämde mig för att pallra mig bort till gymmet, körde nästan 1 1/2 timme. Först 20 intensiva minuter på crossen- jisses vad svettig jag blev, och sicken mjölksyra i låren;) Men gött vat det! Sen körde jag mage, kände fortfarande av träningsvärken i magen sen MRL förra (?) måndagen. Kontrade lite rygg och sen tog jag cykeln 20 min, gäller ju att träna rumpan lite med;) Och sen avslutadr jag med 20 på bandet- och sen provade jag mig på en sån där balans grej som man ska stå på, fick det bevisat att min balans typ inte ens existerar! Nu ikväll har jag varit ute med Liam och Casper, skulle igentligen lämnat Casper idag men mammas och deras flyg blev försenat 7 timmar så det blit att jag ska hämta dom inatt 01:10 på Landvetter. Huuja!


Indisk mat

Har för omväxlingsskull varit ute och gått idag också, fast idag var pappa med ute! Liam blev helt i extas när moffa mötte upp oss=) Fick sms av min bror innan också och han sa att han skulle komma och hämta Casper idag redan, så detta är alltså hans sista dag här hos oss, hoppas han har trivs;) Magen börjar kurra känner jag, tänkte skicka iväg Fredrik så han kunde åka och köpa lite indisk mat på tre indier eller nåt vid husargatan. Mumma! Resten av dagen har jag inte en aning om vad som händer, halv segt! Tog kort på "de små gubbarna" nån gjort av torvar uppe vid Skatås, super söta med små nappar åså;)


Frisk luft

Stängde dörren bakom oss halv elva i förmiddags, drog in till stan för att hämta Liams skor som varit inne hos skomakarn, sen styrde jag mot Skatås. Kände mig inte överdrivet pepp på att ta mig igenom 8:an idag igen fast den här gången med Liam plus vagn. Gud vet när jag skulle varit framme vid bilen igen då=P Tänkte vi skulle gå till Delsjön iaf ( Liam älskar vatten ) och yes det blev en hit. Han skulle samla så många pinnar han såg, stora som små och kasta dom i vattnet;) Kan säga att hela hans vagn var belamrad med pinnar högt o lågt. Han själv fick gå - han fick ju inte plats. Kände mig oerhört flexibel ( läs bläckfisk ) måste jag säga, Casper i koppel, inte vilket koppel som helst utan ett sånt där flexi koppel på 8 m, köra vagnen o parera den på den inte så barnvagnsvänliga terängen, Liam skulle givetvis hålla handen också, och j a g aka snubbelfia skulle själv försöka lyfta på fötterna och inte handlöst falla i backen ( det skedde faktiskt en gång )! Under tiden så har givetvis Casper den velhunden gått på andra sidan olika träd så han och hans koppel är helt intrasslat... Sicken pers! Men vi lyckades komma tillbaka till bilen hela, men dock inte lika rena men vad gör det när man är i skogen och myser. Kollade klockan och insåg att vi virrar omkring där i nästan 2 timmar. Härligt! Efteråt styrde vi bilen till Hisinge Island och till Arken Zoo, var alltid när med min Qessie och hon älskade det så bestämde mig för att göra Casper lite bortskämd också;) Nu är vi hemma sedan 1 timme tillbaka, Liam sover som en stock i sängen och likaså gör Casper fast under storarumsbordet. Själv sitter jag i soffan och känner verkligen hur sjukligt seg jag blev och hade jag lagt mig ner hade jag somnat på 2 röda. Ska gå och ta lite julle så jag håller mig vaken, kanske är värd en solning sen? =)


8:an

So far har jag hunnit med att power walka 8:an i Skatås med Casper, blev sjukt varm då jag gjorde misstaget att ta på mig goosen imorse. Blev 1 1/2 timme där uppe sen åkte vi hem, gjorde lite pasta till lunch sen åkte jag bort och solade en sväng. Ovanligt skönt idag, var nära på att somna ;) Nu ska jag och Casper snart gå bort och hämta Liam, sen blir det en tidig middag för kl 16.30 är det dags för Zumba=) Liam följer nog med och provar på kidz club, hoppas det är fler barn som han kan tjattra med. Är helt slö nu och verkligen inte pepp på att åka och träna sen men hoppas det hinner ändra sig!


Bodyjam

Jisses vad det var sjukt jävla super dunder skoj idag på gymmet... Körde ett pass som heter bodyjam, 60 min uptempo dans rakt igenom. Gettho/ gansta style och så fruktansvärt ballt. Har redan bokat in mig på de två näst kommande passen vilket är på måndag och onsdag. Tyvärr kör de bara bodyjam två gånger i veckan, men men... Liam var med idag för första gången på gymmet, han var på kidz club under tiden och tydligen tyckte han det var skoj, han ville inte ens gå därifrån så imon eventuellt ska han med mig dit igen;) Känns väldigt bra om han kan komma tycka att det är skoj att följa med mamma till gymmet, då får jag gjort två flugor i en smäll- både träna och umgås med Liam till och från gymmet plus att jag även kan leka med honom där=)
Från de ena till det andra, på måndag ska jag och lilleman till Ullared tillsammans med mamma som är hemkommen då från Kanarieöarna. Blir att köpa lite julklappar till lilleman, han kommer garanterat tycka det kan bli roligt för "mommo" är någon han saknar rätt mkt o som han vill träffa m.m :)
Nu blir det slappt i soffan, med julle ( julmust) kl 21 börjar Efterlyst o efter det är det dags för en kvällspromenad med Casper sen blir det sängen...


träningsvärk

Oh my! Vilken träningsvärk i magen jag har idag. Kände det imorse när jag skulle gå upp ur sängen, kunde faktiskt inte gå upp normalt utan fick mer eller mindre dra mig upp med hjälp av täcket, för att jag skulle slippa använda magmusklerna så mycket =P Är reserv på zumban ikväll men det verkar inte bli nån avbokning där, får hoppas på fredagens zumba på backaplan med Sandra istället. Annars är det zumba på lördag som är klar iaf. Har varit ute med Casper, kan säga att det är inget optimalt "att ha hund väder" ute idag. Huuja vad kyligt det är. Nu blir det snart middag och sen är det bara att dra på sig Hunter stövlarna och Goosen igen och bege sig ut och se glad ut. Blir desto goare att komma hem sen till soffan och framför tv´n.


MRL

Nyss hemkommen från Sportlife Almedal, körde MRL första gången idag, hur jobbigt som helst verkligen men jävligt gött nu efteråt. Kände redan av benen när jag gick upp för trapporna till lägenheten:P O magen också;) Är reserv imon på Zumba passet, hoppas verkligen jag får plats imon, isof ska Liam med o under tiden jag dansar loss ska han vara på Kids House eller vad de heter. Får se hur han reagerar allra första gången han är där, frågan är hur länge han tillåter mig att träna;) Stackarn kanske tror att jag lämnar han där föralltid<3 Har varit ute typ hela dagen idag, är ju hundvakt denna veckan så det är faktiskt lugnast att vara ute med de två vildingarna. Imon ska människovalpen iaf till förskolan några timmar, då kan jag o Casper andas ut lite;) Stackars Casper får ingen lugn o ro kan jag säga när Liam är igång, o när Liam blir seg o lugnar ner sig så är det ist Caspers tur:P Jag slår vad om att de tror att de är bröder, dom beter sig definitivt som det;)


långt hår

img_0591 (MMS)

Kollade igenom lite bilder på mobilen och hittade detta, det är taget i Bulgarien för några år sedan och oj vad jag saknar mitt långa riktiga hår. Inte fejkhåret utan mitt hår liksom. Det blev från det ena till det andra ingen zumba för mig idag. Det blev lugnast så för familjefriden. Men imon är jag halv taggad på att gå upp tidigt för att pallra mig iväg på ett cross pass. Bara köra kondition i 40-60 min eller nåt. Ikväll händer ingenting. Deg i soffan- asusual.


godmorgon

Sitter och med lilleman och kollar på Disney channel. Fick 170 kanaler igår efter att Fredrik tecknat 3 månaders prov på nåt com hem paket. Så nu finns det verkligen nåt bra att kolla på varje tid på dygnet för alla tre familjemedlemmarna, lite synd bara att det tar ca 15 minuter att bläddra igenom alla kanalen innan men vet vad som går på varje så en del barnprogram hinner ju nästan ta slut innan man är klar ;)
Idag är det tvätta som står på tur på schemat, sen fick jag faktiskt plats på Zumba passet idag här i Almedal så det blir det lite senare här vid lunch=) Gäller att vara där ett tag innan så jag får hittat till omklädningsrummet och till rätt sal sen bara, är ju första gången jag är där. Känner förresten inte av något efter gårdagen -än. Kan väl kanske komma imon med och kör jag då ett pass till nu idag så kommer jag väl inte kunna gå imon.
Känns lämpligt eftersom det är då jag ska vara hundvakt och en vecka fram.


zumba

Hemkommen efter att ha varit iväg exakt hela dagen. Innan vi åkte till Tuve så stannade vi till vid Sportlife Almedal, kom därifrån med ett 3 månaders guld kort. Här ska vi komma iform serni. Efter det fick Liam lekt lite med Ellenore och Linnea och jag fick tjötat lite med Emma. Aleksandra skulle komma lite senare på eftermiddagen men henne missade jag nog precis tyvärr! Var tvungen att åka för jag och Sandra hade bokat ett Zumba pass 17.15 på Sportlife Backaplan, var min allra första gång men shit vad kul det var. Och jobbigt. Kändes som jag höll på att avlida några gånger men efteråt kändes det sjukt gött. 15 olika låtar och 15 olika danser typ, blev kaos i mitt huvud några gånger och det kändes som armar, ben och rumpa var överallt och ingenstans ett par gånger- men sen kom jag allt iordning igen. Så tack Sandra för att du följde med mig och puscha mig, kör vi eventuellt på Tisdag igen då? =)
Nu blir det att kolla lite på Idol, sen dö i soffan.

Spänd

Tjenixen, får bli ett mobil inlägg ikväll, orkar inte mekka på datan :P Ikväll eller eftermiddag rättare sagt har jag varit hos Irini o fått mitt hår slingat, kanon nöjd! Men antar att hon har rätt i att jag kommer komma tillbaka rätt snart för mer;) Hon känner mig! Började mitt nyttiga liv idag, inge mer godis, läsk o onyttigt ätande. O träningen är i full gång- ska tom till Sportlife imon innan det bär av till Tuve för att eventuellt teckna ett kort där, får börja med 3 månader tror jag=) Fick tips av Sandra att Almedal var de bästa Sportlife gymmet o de är ju rätt nära mig plus att de har barnpassning där! Kan väl inte bli bättre?=) Ska kolla klart på nya serien på 3:an nu innan det är dags för sängen...

Just det- är helt hispig o super nervös nu, sökte ett jobb igår som jag så väldigt väldigt gärna vill ha o det känns verkligen som jag! Vill bara ha svar nu nu nu!! Hatar att gå i ovisshet, o jag har verkligen inget tålamod! Om alla som läser lämnar en kommentar med lite tur till mig så vore jag tacksam!

P.S Bilden är från tidigare idag på solariet när jag sprungit hemifrån till Vega, därav att jag är helt röd i ansiktet=)


löparrunda från åby till linne





Hejsan hoppsan vad jag är duktig. Klappar mig själv på axeln! Nu är jag hemma igen efter att ha lämnat Liam på förskolan och sen på med löparkläderna för att springa till linneplatsen eller rättare sagt prinsgatan för att få lägga mig i solariet i 15 min och njuta. Att det var en välförtjänt solariestund gjorde saken ännu bättre. 45 minuter och 11 sekunder tog det att springa. Pallade inte riktigt hela vägen så mellan toltorpsdalen och backen upp till sahlgrenska fick jag power walka lite emellan, fick världens håll också och jävlar vad ont det gjorde när jag andades in. Fick springa längs gångbanan där också, töntig som jag är så är jag sån att kommer det en bil som kör förbi mig eller som möter mig så kan jag inte sluta springa och börja gå, vill ju inte att de ska sitta i bilen och peka på mig och säga vad lat hon är som börjar gå istället för att springa =) Haha... Mongo jag vet! Imon blir det lek för hela slanten i Tuve!

Skatås

Kom hem nyss från en timmes och tjugo minuters promenad med Sandra och hennes hund Freja, Liam var överlycklig för att få träffa och framförallt hålla henne i kopplet=) Bestämde en dejt med henne i förmiddags, blev att vi tog på oss träningskläderna och vi gick relativt raskt faktiskt 8 km. Känns gött nu, och det var super trevligt att få prata en massa om allt mellan himmel och jord. Var flera år sedan vi umgicks men förhoppningsvis tar vi upp kontakten nu igen. Ska till och med kanske ses redan på fredag igen när jag ändå är i Tuve och virrar runt;) Nu ska jag strax lägga lilleman, sen blir det att inta soffläge igen. Hoppas att det är nåt bra på tv iaf. Hörs imon!


Gammal bild, ångrar att jag inte köpte dessa byxorna asså =(

soffläge



Har absolut ingenting planerat idag. Det suger. Åså är det samma imon, men på fredag ska vi till Tuve för att träffa Emma och hennes små flickor. Ska bli intressant om Liam kan koppla bort sin grabbiga lekstil och ljudnivå och få en mer mergörlig lekstil som inte får flickorna att bli livrädda;) Hoppas det blir bra väder också så vi kan gå ut en sväng, känner på mig att jag och Emma kan komma behöva få en nypa frisk luft efter nån timme inomhus med lek o stoj=) Det blir ingen löpning för mig idag, tar det imon morgon tänkte jag. Nu ska jag återgå till att göra ingenting. Superb.

new


Nyaste tillskottet i min klänning garderob. Älskar den! Har varit iväg en sväng till centrum för att skicka iväg skor nummer 4 som jag fått sålt på tradera. Skönt att få gjort det.Ikväll kommer Desperate igen, finns ju inget bättre program. Nu ska jag gå in och joina de andra och  bygga med lego lite innan det är dags att ge Liam kvällsmat och sen är det sängen för hans del, igår somnade han inte förrens halv nio och det blev aldeles för sent för jag fick gå in och väcka honom imorse för att hinna till förskolan kl 9. Glöm nu inte kolla på femman kl 21 ikväll =)

111011


7 år sedan på dagen idag sen jag tog mitt körkort. Jösses vad gammal jag har blivit. Fick lindra ångesten med att ta mig en löparrunda efter jag lämnade Liam imorse, blev helt slut verkligen, men känner mig så himla mycket piggare och nyttigare efteråt.Är sjukt sugen på att prova på Zumba, men isof vill jag hitta ett ställe där jag kan gå och där tiderna passar när Liam är på förskolan 9-14 tisdag onsdag och torsdag. Det är inte det lättaste.
Nu har jag iaf duschat och ätit två äpplen=) Kl 14 ska jag hämta lilleman, sen ska jag förhoppningsvis skicka iväg ett par skor också.

löparrunda med vagn

Att jogga med vagn tycker jag ser sjukt hurtigt och ambitiöst ut. Men att det skulle vara så jobbigt som det faktiskt var trodde jag inte. Satt i soffan innan och kände mig allmänt degig så bestämde mig för att ta en joggingtur redan ikväll. Hade inte räknat med att Liam ville följa med men så fick det bli. Sprang samma runda som i förra veckan, då sprang jag på 16 min, ikväll blev det 18. Men jag pallade inte springa i uppförsbacken, men resten sprang jag =)
Så nu känns det gött! Ikväll blir det mer sallad, nu är den hemmagjord. Hoppas det kommer nåt bra på tv också.
Imon blir det solning och mer löpning. Har satt upp ett mål nu som jag vill nå till den 1/11. Håll tummarna.


Ceasar sallad


Det fick bli en sväng till buslandet idag. Efter vi hade duschat jag och Liam så frågade jag honom vad han ville göra idag. "Buslandet" fick jag till svar utan att tveka en sekund. Så det blev lite halvstressigt där imorse för att vi skulle komma iväg. Så stressigt att vi glömde hans ständiga följeslagare napp och snutte. Men vi klarade oss rätt bra ändå. Nu ligger han och sover så jag passade på att äta en ceasarsallad ( det är förövrigt den bästa salladen ). Imon hoppas jag på att det inte regnar när jag lämnat Liam på förskolan, gör det inte det så tänkte jag ta mig en löparrunda. Vill verkligen komma igång med träningen på riktigt igen.
Langar kort från i fredags när jag var hemma hos mamma och co. Min bror råkade komma med på ett hörn sen fick han agera fotograf nere i mitt gamla rum och i min säng! =)

111010



Sitter framför datan i soffan och är lite förkyld. Men får skylla mig själv för att jag har fönstret lite öppet i sovrummet under natten. Men annars kan jag inte sova, det är de värsta jag vet när det blir varmt när man sover eller ska sova. Mycket goare när det är svalt. Idag har vi inga som helst planer som sagt, får lite halv panik när jag inte har något att göra. Har förresten fått sålt ytterligare ett par av mina skor jag la ut i förr förra veckan. Gött! Ska gå och fixa frulle nu iaf så får vi se vad som händer sen.

shoes


Middagen är i magen så nu är jag helt proppmätt! Liam kollar på Lejonkungen ( ovanligt ) men ska strax stänga av den tänkte jag. Då blir det vanlig tv för resten av kvällen. Idag har vi mer eller mindre haft en städ dag. Nu det sista diskade jag och ställde in disken och sen tog jag en sväng om med dammsugaren, hack i häl av Liam som kom efter med sin;) Han har kommit in i en fas då han härmar allt jag gör och säger i princip. Nu minns jag inte riktigt i vilket sammanhang jag sa ordet "snuskigt" innan men han hörde det och sa likadant, sen sa jag ordet "jasså" och då hörde jag han säga likadant innefrån soffan, sen var det de enda han sa på säkert 5 minuter när jag sa något till honom. Imon är det ny vecka igen och vad ska man hitta på då? Har faktiskt inga planer alls. Eventuellt besöka Hedens Guld för att lämna in mitt guldarmband, jag behöver förminska det lite. Nu ska jag pussa på Liam lite!

Utkiken

Sådär. Finally får jag lite tid över att blogga lite, har varit fullt upp ända sedan i fredags förmiddag. Jag och lilleman åkte in till stan för att göra ett nytt försök att ta oss de 23 våningarna upp i Läppstiftet och utkiken. Vi hade bättre tur då än sist vi gjorde ett försök. Vi kom dit kvart i tolv (tror jag det var, kan ha varit kvart i ett med) hur som helst att vi var där kvart i någonting är det som spelar roll just nu för hissarna gick bara upp en gång i timmen, och det var hel! Så var en himla tur att vi bara fick vänta i 15 minuter, hade blivit halv krångligt för mig om vi kommit dit tio över ist och jag hade fått förklara för lilleman att vi ska åka upp men att vi bara ska vänta i 50 min innan :P Hans tålamod är inte det bästa, inte mitt heller för den delen.
Kameran åkte med så det blev lite kort ändå=) Det blåste full storm ute så jag var lite halv skraj att Läppstiftet skulle välta eller nåt, så efter drygt 20 min bestämde jag att vi skulle ta oss ner igen till fast mark igen. Det var lättare sagt än gjort, exit utgången var låst så vi kunde inte komma ut, och av alla de 23 knapparna i hissen så var det bara E knappen man kunde trycka på, ingen av våningarna fungerade om man inte jobbade där och hade ett paserkort. Jag fick halv panik när hissen stängdes och vi var kvar där nere utan att komma ut ( inte ett enda fönster och på en väldigt liten yta ) men som tur var fick vi upp hissdörren igen. Då blev ju upptryckta till 23:e våningen igen av en norsk familj som tydligen hade varit med om samma sak förra året de var här ( att bli instängda asså) så vi åkte återigen ner igen och fick upp en annan dörr till lageringången så vi fick smita ut den vägen istället.
Nu har jag spenderat de sista typ 2 timmarna framför datorn och lagt upp lite kläder och väskor på tradera, hoppas på att få sålt lite. Nu ska jag börja med middagen. Langar lite bilder från i fredags iaf, resten av helgen får ni veta imon eller kanske ikväll ;)



sorry

Sorry för kasst uppdaterande idag. Har varit upptagen exakt hela dagen, allt från solning, vandring i skogen med pappsen och Liseberg. Lovar att skriva bättre imorgon, sen kommer det bilder från i fredags också.
Nu blir det skräckfilm i soffan!


( Saknar mitt blonda hår när jag ser sånna här bilder ).
Jag kommer aldrig kunna bestämma mig för vilken hårfärg jag ska ha.

helg


Då var det fredag igen, tycker hela veckan har varit en fredag för mig iofs=) Trist utan jobb alltså. Men idag har jag iaf lilleman hemma med mig, tänkte kanske göra ett nytt försök med att besöka utsikten i läppstiftet, hoppas vi slipper regnet idag bara. Inte lika kul att kolla på utsikten över ett grått göteborg kan jag tänka mig. Hinner faktiskt inte skriva så mycket mer just nu, tänka fixa mig och Liam, bussen går om en timme!

Regnbåge


Detr en super stor och fin regnbåge utanför vårat köksfönster just nu. Har precis ätit middag, eller precis o precis- för 20 min sedan men Liam sitter fortfarande och idislar sin mat. Varje middag är en kamp för livet, iallafall om man frågar Liam. Vet någon om det finns en tvångsstol som man kan binda fast armar och ben så dom inte kan klättra upp och ner från stolen 71 gånger på 5 minuter så vore jag hemskt tacksam för tips på vart man kan köpa en sådan. Det får kosta vad kosta vill =) Nu ska jag snart sätta mig i soffan och koppla bort allt annat. Puss!!

Rensning av garderoben


Idag fick jag gjort något som var högst nödvändigt, rensa min ena garderob! Det var verkligen på tiden. De senaste har det typ blivit så att jag helst inte ens öppnar den garderoben p.g.a att det var fullständig kaos där inne. Allt låg huller om buller och på varandra. Det var inte ens organiserat kaos längre. Blev en rejäl hög som jag tänkte lägga ut på tradera, får hoppas jag får sålt något iaf. Nu återstår bara det jobbiga att ta kort på alla kläder, och vissa plagg krävs att jag tar på mig och sedan tar kort. Hoppas jag får ork till det i eftermiddag/ kväll. Kan säga att min garderob ser sjukt mycket bättre ut nu än innan. Nu finns det massa plats till att köpa nytt me =)

Sms inlägg



Kort från iphonen därav den dåliga kvaliten. Har lämnat Liam nu, jag hade som sagt tänkt springa nu på morgonen men ändrade mig igår kväll när jag kom hem för på rutan på dörren till svalen satt en lapp där de stog att de stänger av fjärrvärmen mellan 9-14 idag. Och att duscha i kallvatten när man är galet varm och svettig kändes inte alltför inbjudande. Trist för det skulle verkligen varit gött att få gjort det även idag. Idag har jag inga som helst planer, och vädretgör de inte bättre heller.  Eller jo, jag har en grej jag måste få gjort, och det är att gå bort till centrum för att skicka iväg ett par skor som jag fick sålt i veckan. La ju ut 6 par och har än så länge fått sålt 3 av de, så nu är jag 1000 kr rikare. Yeey!

sola



Åkte iväg en snabbis nu ikväll för att sola, finns inget bättre att sola nu på hötsen o speciellt när det är sån tråkigt väder ute som det är ikväll. Kom hem lagom till Bonde söker fru också, hoppas det kommer nåt man kan kolla på kl 21 sen också. Har förresten min nya jacka på mig från Hilfiger, älskar den. Har varit på jakt efter en sådan modell och färg i flera år. Jackan kanske inte gör sig rättvisa på bilderna för att jag är mysklädd och drar typ ner hela jackan, ska fixa en bild när jag är iordning gjord. Nu ska jag strax lägga lilleman, han går bara på överenergi och 3 års trots just nu. Blir lugnast för alla tre om han lägger sig. Imon tänkte jag ta en löparrunda igen efter jag lämnat han. Nu ska jag komma igång och iform.

nytt-ig

Hutrtigbulle är jag idag. Lämnade Liam på förskolan kl 9, satte på mig löparkläderna innan vi gick iväg och bet i det sura äpplet och tog mig an min löparrunda så fort jag lämnade honom. Första gången jag sprang med mina nya handledsvikter ( som jag fick av pappa i somras ) och som är på ett kilo vardera. Det är tur att jag inte väger 54 kilo normalt för det var tungt med dom som extra last :P Vet inte om det är inbillning eller inte men det känns som om det känns lite i gäddhänget redan, gott isof! Tog mig en dusch när jag kom hem nu så har jag ringt lite tråkiga men nödvändiga samtal, bla till willys huvudkontor för att de be skicka ett nytt arbetsgivarintyg, o sen har jag ringt till facket för att kolla så allt såg ok ut där åså. Ringde till min bror också och grattade honom på namnsdagen, " Vaaa, har jag namnsdag idag =D? Frågade han glatt... Japp, det har du svarade jag, du är ju min bror och det är Bror som har namnsdag idag=). H u m o r . Var det enda han sa på det. Men det går ingen nöd på han, han är van vid mig och min humoristiska sida!


Kortet är från igår när tanken var att vi skulle högst upp i läppstiftet, vi får göra ett nytt försök en annan dag!

nytt nytt nytt




Tanken var att jag och Liam skulle åkt upp i läppstiftet och kolla utsikten, råkar ha en son som är mycket för höjder till min förskräckelse. Vi åkte direkt in till stan efter jag hämtade han på förskolan så vi kom fram kvart över tre. Självklart stängde utsikten kl tre. Tur är något jag inte har av överflöd vill jag lova. Men desto bättre för er, det finns säkerligen inte så mycket otur kvar till er =) Liam somnade i vagnen medan jag provade nytt i stan, han måste tyckt det tog en evighet eller så hade han otroligt tråkigt :P Men hans fröknar sa att han inte sov på lunchen så det förklarar en del. Fick iaf köpt ett brottarlinne med en döskalle på, lack leggings, en super tunn svart blus som man ser rakt igenom (typ) pch en vit bandeau ( bilden ). Nu börjar outsiders och kl 21 börjar äntligen Desperata hemmafruar igen.

allgott och villgott


Ungefär 20  år senare är det dags för min underbara Liam att få en kram av Allgot, för 20 år sedan var det jag som stog där Liam står på kortet, jag har också fått en kram av dom =)
Sitter och slappar i soffan nu, känner faktiskt fortfarande av huvudvärken. Har haft en trevlig dag tillsammans med Liam, håller tummarna för jobb så hårt så dom är hela blåa nu typ. Kvällen spenderade vi som sagt på Kortedala torg och inne på Forum med Allgott och Villgott. Det var trevligt trots att Liam var lite trotsig, men han blev glad när han fick träffa mommo och Sören, och min kusin Magnus (översta bilden) fastnade han för.
Han fick minsann bära honom ett bra tag. Nu blir det lite tv innan det är dags för sängen. Imon ska Liam till förskolan, det blir kul för honom så han får leka av sig lite med hans tjej Molly och bästa kompis Oscar=)

måndag

Måndag idag, idag hade jag tänkt bege mig till arbetsförmedlingen tillsammans med lilleman, sen blir det en sväng till stan igen för att se om mössorna jag varit på jakt efter ett tag har kommit in ännu. I eftermiddag runt 16-17 ska vi till Kortedala torg, Allgot och Villgot är där och uppträder, så alla barn får ballong, keps och godis.  Mamma och Sören kommer nog vara där också till Liams stora glädje. Blev inte att jag skrev i bloggen igår, vaknade med huvudvärk så på förmiddagen lånade vi med oss Casper och gick i 2 timmar i Slottsskogen, sen åkte vi hem, hade tvättid mellan 17-20. Yeeey! Fredrik drog och kollade på Öis med en vän så jag o lilleman tvättade samtidigt kontrade vi med att vara ute och gunga. Huvudvärken vägrade ge med sig så jag tog en migrän tablett och bestämde mig för att gå ut o gå en sväng när Fredrik kom hem sen på kvällen. När jag kom hem sen så gick jag och la mig med en gång, sov 10 timmar inatt och känner fortfarande av huvudet. Värken vägrar verkligen ge med sig. Nu är det snart dags för lite frulle, och sen blir det en dusch innan vi går hemifrån.

Lite bilder från när vi var ute i veckan och lekte =)

hemma igen

Hemma. Efter nästan 12 timmar borta från hemmet idag är vi återigen hemma. Alingsås var super mysigt, och fick köpt ett halsband på Gina och en bh också därifrån. Mamma fick shoppat en jacka. Först såg vi jackan i en lite mer exklusiv affär, där provade mamma den först och där kostade den 800, i våran familj är vi något veliga och ska helst gå och tänka efter om man ska köpa "den där saken" man har sett eller inte i ungefär 5 dagar ( fråga mig inte varför då detta syndromet är oförklarligt i våran familj ) ska tillägga att i 8 av 10 i dessa fallen så är "den där saken" redan slut i våran storlek när vi väl bestämt oss att köpa den. Men hur som haver- vi fick ut från affären och strosade vidare på Alingsås typ ända shopping gata. Efter lite fönster shoppande gick vi in på Cassels där jag fick påminna mamma om att hon sett i en tidning att det var 20% på alla jackor. Vi gick in. Och där hade mamma tur att jag var med, för jag hittade samma jacka där som hon sett en stund tidigare, kostade 800 där ordinarie pris, men som sagt så var det 20 %. Så jag sa till mamma : Shit! Fattar du vad bra. Här kostar jackan bara drygt 600 kr, då har du ju faktiskt typ tjänat 200 kr på den ist, eftersom du hade tänkt köpa den för 800 =) Jag tyckte det lät hur bra som helst. Men mamma köpte inte det; riktigt) Men jackan fick följa med oss hem, och den var jätte fin mamma! Efter Alingsås åkte vi hem till mamma, Liam somnade i bilen så jag bestämde mig för att gå ut med Casper i Skatås. Var hur gött väder som helst så det var lätt värt det. Sen blev det middag hos mamma och min kusin var där som jag inte sett på 9 månader- så det blev ett kärt återbesök. Hon stannade på middag också. Blev potatis, makrill, sås, spenat och lingon. Så imon är jag smart (-are) =) Nu är vi som sagt hemma igen och snart blir det film.


Lite bilder från idag=)

alingsås

Idag ska jag och mamma och Liam till Alingsås för en liten dagsutflykt. Oj hinner inte skriva så mkt mer för nu ringde mamma och hon sa att hon var på väg. Bråttom bråttom bråttom... Jag har ju inte ens klätt på mig.
Skriver ikväll! Puss och hoppas ni får en bra dag!=)


RSS 2.0