jag


Har varit lite slapp med att uppdatera, dagarna bara flyger iväg. Har haft fullt uppde sista dagarna,
var som sagt på intervju i tisdags, två st rättare sagt. Dagen efter ringde de från de ena jobbet som absolut inte var något för mig och sa att jag var välkommen att börja som idag. Jag tackade snällt nej.
I torsdags ringde de från de andra jobbet och sa att de ville att jag skulle åka dit och skriva kontrakt så fort som möjligt. 90 minuter senare var jag där och hade skrivit på. I fredags jobbade jag min allra första dag där.
Hur mycket nytt som helst och massa saker som jag inte alls är van vid.
Nu jobbar jag på ett bemanningsföretag som heter Randstad, jag är på ett lager i Högsbo precis brevid köpcenter 421. Klädlager faktiskt. Dock inga tjejkläder, vilket kanske iofs är rätt bra för annars kanske jag inte hade haft några pengar kvar när lönen kommit. Vi sorterar ordrar och plockar ihop kläder som lastbilari sin tur kommer och hämtar och kör ut till affärerna. Dressman faktiskt. Vi är det enda dressman lagret i hela Norden bortsett från ett till lager i Norge där Dressman kommer ifrån. Så det är sjukt stort, så handlar ni kläder nångång på Dressman så får ni tänka på mig för exakt alla kläder och skärp som finns i affärerna kommer från mitt jobb, skulleni köpa en kavaj, fin byxor eller jacka ( kläder som hänger på galgar ) är det mycket möjligt att jag packat det ;)
Bara så ni vet.
Har även varit duktig med löpandet, sprang både igår i ösregn och ikväll. Pluspoäng till mig.

Jaaaaaaaa!!

Yeeeees (!) äntligen!!!! :D Slut på oflyt nu!:)

Helen och jag



På lördag kväll kanske jag ska träffa Helen för lite vin på stan. Det är inte helt 100 ännu, hon skulle höra av sig om det.  Jag hoppas hon kan för jag har alltid trevligt när jag är med henne. Fredrik ska iväg till en jobbarkompis för att kolla på någon fotbollsmatch och blir det att jag träffar Helen och skvallrar lite så har mamma Liam. Mer än gärna. Antingen kollar jag och Helen på matchen också, är tydligen nån stor eller viktig match enligt Fredrik så det är nog en del folk ute och kollar på storbildsskärm eller också bestämmer vi oss för att sätta oss på en uteservering bara. Får inte glömma kameran i vilket fall som helst. Påminn mig.

Liams avslutning på förskolan

Idag har Liam haft avslutning på förskolan,  jag och mamma var där och fikade och skulle kolla på deras uppträdande med sång och dragkamp, barnen mot föräldrarna och fröknarna.
Blev inte speciellt många kort från dagen eftersom Liam var otroligt mammig och det var bara jag som gällde hela tiden. Inte ens mormor dög just då. Så någon sångstund och dragkamp för Liam blev de inte.
Han höll sig mest kring mina ben som en liten hundvalp :)
Nu har jag precis duschat,sprang igenom 3 km ikväll. Kände mig rätt pigg och hade tankarna på att springa ett varv till. Men lät bli det och kom överens med mig själv att göra det nästa gång om jag skulle vara lika pigg då.
Nu sitter jag i soffan och kollar på SOS international och har just ätit en banan, bananerna låg på diskbänken precis brevid Liams ballerina choko som han hade med sig till förskolan idag och jag var sjukt nära på att ta en sån istället för en banan. Stog säkert vid diskbänken i 10 sekunder innan mitt goda samvete hjälpte mig att välja det nyttiga.
Skulle antagligen känt mig sådär nöjd om jag skulle ätit en kaka direkt efter jag varit ute och sprungit.
Nae en banan fick det bli. Och oj vad jag känner mig både stolt och nyttig nu!
Jag gillar känslan!

Intervju

Idag har jag varit på två intervjuer. Sjukt nog att det helt plötsligt råkade bli två på samma dag när det har varit helt dött ett tag. Men det var kul, eller den första intervjun kändes jätte bra, både responsen från han som höll i intervjun och lönemässigt och arbetstiderna. Nu blir det att vaka som en hök vid telefonen resten av veckan och nästa.
Den andra intervjun kändes inte som jobbet var min grej. Försäljning är ingenting för mig.
Och lönen sög verkligen. Domskulle höra av sig i veckan oavsett vad, och jag lovar att jag komemr få jobbet bara för att jag verkligen inte vill ha det och därmed kommer tacka nej isof.
Just my luck. Imon är det avslutning för Liam på förskolan, då blir det bullar, saft och kakor, för Liams del.
Jag får nöja mig med en banan efter löprundan som jag hade tänkt springa mig igenom imon.
Nu började bb.

Skatås 5 km


Tog mig igenom mina första 5 km på 33 minuter tidigare ikväll. Fick avbryta löpningen 3 gånger för att köra lite power walk emellan. Men är stolt över mig själv att jag klarade det och faktiskt pressade mig själv.
Första gången jag sprang i mina nya skor och jackan. Fick skorna i för tidig mors dag present,
och jackan på köpet. Måste ju vara snygg i spåret också. Det är halva nöjet.
Snart är det bb på tv så nu blir det att slappa i soffan lite, imon ska jag inte bara på en intervju utan på två (!).
En underleverantör till Volvo ringde mig idag så där ska jag vara kl 10 och på den andra intervjun ska jag vara kl 14 i Gårda. Får alltså vara nervös två gånger imon. Håll tummarna för mig är ni snälla.
Fick låna brorsans bil ikväll och ska ha den till imon kväll så jag kan ta mig smidigt till intervjuerna, plus att jag då även kan lämna och hämta Liam lite snabbare.
Uppdaterar imorgon.

Puss Zandra

göteborgsvarvet


Idag har jag och Liam varit ute exakt hela dagen. Kl tio tog vi bussen in mot stan och Liseberg (igen) fick göra ett nytt försök efter fiaskot igår. Idag lyckades jag hålla honom vaken! Och Yes han vågade åka lilla bergbanan.
Till min stora lycka. Åkte den tillochmed två gånger. Sen åkte vi lite annat smått och gott.
Han är ingen liten fegis iaf för han ville åka flum ride också :) Och den tycker ju nästan jag är lite små läskig.
Sen mötte vi upp Fredrik och pappa för att kolla på Göteborgsvarvet. Måste säga att jag blev lite sugen på att springa det nästa år också. Eller kanske inte sugen på själva springandet utan mer känslan av att förhoppningsvis få springa i mål och få en sån där medalj som jag såg att alla hade hängandes runt halsen efteråt ;)
Nu ska vi strax lägga lilleman sedan blir det lite jordgubbar och skräckfilm.
Imon ska vi tvätta, super kul verkligen sen är det äntligen måndag(!) och efter måndag kommer tisdag och då ska jag på intervju.

somrigt


Converse, blått nagellack, barbent och sommar klänning. Välkommen sommarkänsla.
Appropå Converse så skulle jag gärna vilja ha ett par i alla färger som finns. Både de vanliga höga och de somriga låga. Tycker isof att tunn sula är ett måste. Men finns det tunn sula även i de låga modellerna? Någon som vet. Idag åkte jag och lilleman till stan, tog bussen från mölndal fem över tolv, fick mer eller mindre stressa ihjäl mig för att han inte skulle somna här hemma utan min tanke var att han skulle sova i vagnen ist så att han skulle vara pigg sedan på Liseberg. Som vanligt gick det inte som jag hade tänkt mig.
Han somnade inte alls i vagnen, och inte heller i stan när jag var inne i säkert 30 min på Stadium, eftersom jag blivit så hurtig nu och börjat springa så behövde jag till en början en sport bh och en sån fick följa med hem efter ett tjå av provande hit och dit. Liseberg öppnade som sagt kl 15 så när jag var klar i stan runt 14 så bestämde jag att jag skulle gå från nordstan till Liseberg i hopp om att han skulle somna, men tji fick jag.
Istället var han piggare än vanligt.
Vi kom fram halv tre och fick ist stå och vänta med alla andra barnfamiljer som fått barnbidraget insatt på kontot idag. Jag vet inte vem av oss som ville in mest och åka för vi båda var rätt otåliga.
Jag ljuger inte om jag säger att vi var fem minuter ifrån att få betala inträdet så somnar han. Han total däcka och jag fick verkligen inte väckt honom. Jag hittade en bänk i solen mitt emot lilla bergbanan ( som jag hade sett fram emot att få åka förhoppningsvis ) . I hopp om att han skulle vakna av glädjetjuten - nästan 90 minuter senare blev vi hämtade.
... Han sov fortfarande!

Liseberg idag

Imorse vakande jag tröttare än jag vet inte vad. Sov fruktansvärt dåligt inatt.
Men vad spelar det för roll hur trött man än är om man har en pigg Liam hemma.
Solen lyser idag iaf, så jag började genast fundera på vad vi skulle hitta på för roligt idag.
Efter många funderingar hit och dit så verkar det som att "vi" har bestämt oss för Liseberg.
Jag fick mäta Liam på en höft här hemma med en måttstock och den visade 93 nånstans, vilket om det stämmer så innebär det att han får åka ganska många saker :) Tillochmed lilla bergbanan, hoppas han vågar det för jag vill åka den. Var tur att jag kollade öppetiderna för jag var nästan säker på att de öppnade runt 12 men de öppnar inte förrens kl 15. Så det blir till att vara hemma ett tag till. Lite senare i eftermiddag när Fredrik kommit hem från jobbet ska jag ta mina två ben inklusive träningsverk till en motionsslinga som vi letade upp igår, det ligger mellan Toltorpsdalen och Kålltorp. Det längsta spåret var 3 km så det blir lagom att springa samma sträcka idag igen,
fast jag har svårt att tro att jag skulle klara av att springa hela med tanke på träningsverken.
Mina lår känns kan jag säga.

summerdays



Bilder som får mig att längta om ännu mer efter sommaren och värmen. Bilderna är tagna när jag var och solade lite på eriksberg nån vecka sedan. Jag la mig på en av alla bryggorna och bara låg och myste för mig själv med spotify lagom högt i öronen, ibland hörde jag fiskmåsarna som flög förbi. Underbara sommarkänsla.
Nästan exakt här som korten är tagna skulle jag kunna bott nu om jag velat, fick en hyres här för lite mer än ett år sedan och tackade faktiskt ja, men efter dissutioner hit och dit bestämde vi oss för att ändå låta den gå.
Hyran var rätt saftig. Nästan 10 000;- i månaden som man då mer eller mindre kastar i sjön eftersom det ändå inte är ens egna. Utan "bara" en hyres så fick det bli så.
Eriksberg är enligt mig ett av de finaste ställerna att bo på i Göteborg.
Och nån dag ska jag bo där. Havsutsikt och en 3;a eller 4;a och insats lägenhet.
Nångång så...

mys


En sån här vill jag ha, verkar sjukt mysiga att krypa upp i soffan framför en film i. Och bara gömma sig i den.
Rosa är favoritfägen så självklart ska den vara i rosa med.
Ikväll har jag börjat allra första löpträningen inför mitt stora mål nästa år.
Det fick bli en mjuk start i Skatås och 3 km, trodde aldrig jag skulle klara av att springa "hela" rundan men där hade jag fel. Var antagligen sådär snyggt illröd i ansiktet efteråt, kändes så om inte annat ;)
Är iaf lite småstolt över att jag klarade det. Så nu vill jag ha en massa träningsgrejer, tex easytone skor, träningslinne, sport bh, tränings jacka, och trekvartsbyxor ( har långa nu ).
Så himla mycket saker jag vill ha, och det är inte i närheten av julafton!

present



Fick en spermie av mamma som en liten present från Åland när hon kom hem igår.
Innehåller 15%:ig likör. Bland det sista hon frågade när jag hoppade ur bilen innan var " Fick du med dig spermie nu " ? Visst är han för söt. Fick även en Marabou chokladkaka King size a 250 g och en Dior maskara som jag "beställt". Ska snart byta om till andra kläder och ta mig bort till förskolan för att hämta lilleman.
Sen blir det lite kvalitetsmys bara vi två innan jag ska göra iordning mat till Fredrik kommer hem sen åker vi hem till mamma igen en liten sväng. Tänkte fråga henne om hon vill passa lilleman medan jag och Fredrik åker till Skatås för att springa - hör och häpna. Har nog glömt att skriva att jag ska springa Göteborgsvarvet nästa år, har en "kompis" som hetsat mig till detta. Så vi har ingått en deal. Vi båda ska springa för första gången och jävlar vad gött det hade varit om jag skulle få bättre tid än honom, inte för att jag skulle ha en chans att få det men ändå. Det gäller ju att ha hoppet vid liv. Ska börja springa lite lätt nu iaf, får börja ta mig igenom 3 km :P
Så fort jag får pengar ska jag anmäla mig till midnattsloppet som är i Göteborg den 27:e agusti
Då är det 1 mil som gäller. O harre vad har jag sagt ja till.

borta bra men hemma bäst

Nyss hemkommen i Mölndal efter tre nätter i Utby, mamma körde hem mig och lilleman så nu fastnade jag i soffan.
Helt slut, vilket är märkligt eftersom jag inye har gjort så speciellt mycket.
Liam är på förskolan och leker av sig all sin energi, tror han har snott min energi också.
Mamma och Sören hade haft det trevligt på sin mini resa till Åland. Och mamma konstaterade i bilen nu när hon körde oss att hon aldrig skulle kunna tänka sig att bo i Stockholm ( det var första gången hon var där ) hur nu man kan känna det såpass fort undrar jag när det i prinip enda dom gjorde var att se slottet och sedan ta en fika på Stortorget innan båten gick till Åland. Hehe hon är rolig hon. Men visst, Göteborg är la änna en go stad.

Depp

... Johnny Depp är just nu på kanal 3. Harre vad snygg! Sitter i "min" säng i Utby och drömmer mig bort, varför är man inte en pirat ibland ändå?:) Liam ligger brevid mig och sover så gott, Casper ligger nedanför mig på mattan helt utslagen. Var ute en rätt lång stund innan vi kom in för lite kvällsmat iförhoppning att båda ska sova hela natten och inte råka väcka mig. Hoppas min teori fungerar. Snart blir det lite bb tillsammans med lillebror, om han lyckas slita sig från datan, lovade ju en uppdatering härifrån men det får bli ett tråkigt inlägg utan bild eller något, jag har inte förstått hur man lägger in en bild från iphonen nämligen och datan är minst sagt upptagen! Det där med data spel är inte riktigt min grej. Nu blir det lite Depp den sista kvarten också, hoppas ni har haft en härlig start på veckan!

städdag

( Tidsinställt inlägg )

Idag har vi en såndär super rolig städdag. Det ska dammsugas och plockas undan tvättas. Har tvättid 17-20 så vet inte riktigt när jag och Liam ska åka till Utby. Åker vi vid 20 blir det ju alldeles för sent, med tanke på att jag vill få lagt honom i rimlig tid, det är ju bb på 21 som jag ska kolla på. Utröstning och allt ju.
Får helt enkelt fjäska lite här hemma så vi kan bli körda dit runt 18 iaf.
Känns förresten som jag är Caspers extra matte med tanke på hur ofta jag är där och passar lillskiten.
Sen ska jag gå med honom på valpkurs som börjar den 5/6.
Jag uppfostrar och kelar och mamma betalar och står för rumsrenheten, det låter som en bra deal.
Hoppas ni får en bra Söndag, kanske uppdaterar under kvällen eller imon från "mitt nya hem".

Puss!

Atmosfear



Överlevde jag atmosfear på Liseberg så överlever jag nog allt.
Den meningen förmedlar nog min känsla efter jag åkte den. Jag var på Liseberg igår tillsammans med Fredrik och brorsan. Det var det sista jag sa till mig själv innan vi åkte dit att jag ska absolut inte åka den. Och det var det absolut första jag sa till brorsan när jag mötte upp honom utanför lilla ingången. Men vad hjälpte det? Brorsan drog nytta av mitt tidigare inlägg som handlade om honom, och framförallt då min sista mening i det.Typiskt.
Hädanefter får jag tänka mig för innan jag skriver något som jag kan få lida för lite senare.
Men det var faktiskt inte bara Tobbes "fel" att jag vek mig och åkte den. Det var för att det var en gubbe och han var säkert 60-65 bast som gick in för att sedan ställa sig i kön.
Där kände jag att min gräns var nådd. Om en 65 årig gråhårig gubbe ska åka skiten så är ju jag illa tvungen.
Kan säga att den är hemsk. Fruktansvärt jävla hemsk. Och att den sedan kryper upp för det där helvetes tornet i 2 km i timmen gör saken inte bättre. (Ok det tar 100 sek för den att nå toppen men det kändes som jag hann gå igenom hela mitt snart 25-åriga liv i slowmotion på vägen till toppen) jag hann komma på saker jag gjort som jag ångrar, saker som jag ångrar att jag inte gjort, saker som jag hade velat göra.
Om det skulle vara så att jag inte skulle råka överleva. But i did.


Idag har vi varit i Utby nästan hela dagen, kom hem för inte så länge sedan så starx blir det film och guuudis i soffan. Imon eftermiddag ska jag och lilleman återigen åka till Utby, vi ska återigen vara hundvakt, fram tills på tisdag kväll faktiskt. Mamma och Sören ska till Åland. Så jag ska för två nätter bo i villa, ha egen trädgård, äga en hund, ha en inneboende ( min bror ) och sist men inte minst köra kombi. Svensson liv.

outvillage


Idag/ ikväll är jag och Liam hundvakter i Utby. Mamma hämtade upp oss hemma i Mölndal halv nio imorse, från början skulle vi bara varit hundvakter fram till 16 lite drygt, men mamma ringde runt lunch och frågade om vi ville och kunde vara kvar under kvällen också, pga av att de hade fått en biljett till Cleas Malmberg över så brorsan kunde följa med. Givetvis kunde vi det!
Så nu sitter jag i brorsans data rum och skriver en liten update. Det blir att vi sover här inatt, för föreställningen är inte slut förrens halv tolv. Så det blir bb i mitt gamla rum och min gamla helt underbara säng.
Nu ska vi strax bege oss ut så dom får leka av sig för just nu känns det som jag har två barn, i ena stunden är dom bundisar och i nästa värsta fiender. Blir lätt så när man har en tvåårig människovalp plus en 10 veckor gammal hundvalp springandes kring benen.
Liam ska klappa när Casper ligger i korgen och sover och sen ska han springa och ropa och hetsa upp Casper, som givetvis inte är blyg för att haka på och springa efter, och när han kommer ikapp (vilket han gör ganska lätt) så blir det lätt ett "kärleks" nafs i handen och tugg i kläderna. Vilket resulterar i att det glada tjoet som precis var och som mer eller mindre skar rakt in stigbygeln numer övergått i ett förtvivlat "rädda mig för livet skrik"!
Jag kan inte betsämma mig för vilket jag har minst ont av.
Nae nu ska jag försöka få med mig båda varelserna ut, det är allt annat än lätt när den ena springer ner i källaren och den andre upp på övervåningen- samtidigt, medan jag står kvar på mellanplan i hallen och känner att snälla kan någon komma hit och hjälpa mig.
En klon av mig själv. Ge mig!

Sen att jag älskar dom bägge hör inte hit just nu;)

älskade bror





Min bror, min lillebror det känns konstigt att skriva, för ibland känns du så mycket vuxnare än mig.
Eller kanske inte ändå? Men du är definitivt större och längre än mig. Kanske det som gör att det känns roligt att tänka att du faktiskt är min lillebror. Hela 5 år yngre. När jag hör andra säga att dom "hatar" sina lillsyskon, att dom hela tiden är ivägen, säger emot och bråkar så förstår jag dom inte alls.
Inte ett dugg faktiskt.
Vi har alltid haft en liten balansvåg mellan oss. Vi har på något sätt nästan alltid kunnat enats om ett beslut som båda varit nöjda med.
När vi var små, ( eller mindre, för vi är fortfarande små, det gäller ju att ha barnasinnet kvar) och mamma eller din pappa (för vi är ju faktiskt "bara" halvsyskon) skällde på någon av oss så var den andre alltid snabb att skydda den andre i sin tur. Fast det var dennes fel. O visst har vi haft delade meningar och lite små gnabb sins emellan, bara det att jag inte kommer på något exempel just nu. På riktigt så gör jag faktiskt inte det.
Jag minns när vi var små och vi campade på sommarloven, hur gammal kan jag ha varit. 10-11 år kanske. Och du var alltså runt 5-6. Och jag såg nån "söt" kille på campingen. Istället för att själv gå fram så skickade jag fram dig. Motvilligt. Det var du som fick tala om för den här killen att du hade en jätte söt syster 50 meter längre bort och som stog bakom husknuten på toaletterna för att speja lite snyggt och som ville bli kompis med honom.
Eller när du var följde med mig och en killkompis till mig till ett garage och jag lurade dig till att prova att dra in ett halsbloss. För det var ju bara en låssas cigarett. Vilket det faktiskt inte alls var, det var en riktig och du gjorde det.
Klart du gjorde det, du lyssnade ju på mig. Din storasyster. Och både du och jag vet att du var inte gammal.
Du hade inte börjat årskurs 1 än. Men du skvallrade ingenting för mamma, återigen - för jag sa ju åt dig att du inte fick skvallra. Nu när jag tänker efter, jisses vad dum jag var.
Men oj vad jag älskade dig, jag älskar dig fortfarande. Så sjukt mycket mer.
Du är inte "bara" min lillebror, du är även en av mina absolut närmsta vänner.
Och för dig gör jag allt och lite till. Utan att tveka en sekund.

Puss storasyster!



my love





En av mina favoriter bland min väsk garderod.
Den är sjukt stor och man får praktiskt taget plats med allt i den.
Dagligen går jag och släpar på ; hårborste, nagelfil, en liten parfym flaska, iphone + headset, spegel, pincett, kajal penna, consealer, plånbok, tuggummi, solglajjer 2 olika uppsättningar faktiskt och dessa otroligt sköna sommardagar som varit nu så har jag även haft med mig en liten tröja (om det mot all förmodan skulle dyka upp ett litet moln på himlen och jag börjar frysa) och även en Loka flaska som jag haft i frysen under natten.
För det är viktigt att dricka mycket vatten nu när det är så varmt ute :)
Har mer eller mindre hela mitt liv i den här väskan.
Men det har väl alla damer?

Slottsskogen



Vaknade på världens bästa humör idag,inte nog med att man fick sovmorgon (lilleman kom inte in till mig förrens kvart i åtta) plus att solen sken in genom persiennerna. Sjukt underbart. Vi åt frulle sen blev det som vanligt lite morgon fix för både mig och Liam sedan begav vi oss ut i det fina vädret.
Målet för dagen var Slottis, det tog lite drygt 1 timme och 15 minuter dit med gassande sol som värmde riktigt skönt i ryggen hela vägen. Iphonen räknade ut att det var 8,3 km som jag traskade.
Och lägg då till en barnvagn puttandes framför mig. När vi väl kom fram till Slottsskogen var det sjukt mycket folk överallt och jag upptäckte att det var vår ruset lite senare idag (kl 19).
Impulsiv som jag är blev jag riktigt sugen på att anmäla mig, kollade tillochmed upp om man ens kunde anmäla sig fortfarande (för så sufen var jag faktiskt), och mitt sug höll i sig hela eftermiddagen men det sket sig med att tiden inte riktigt räckte till, som alltid annars i mitt liv.
Liam blev iaf sjukt nöjd över dagen då han fick rida hela 2 gånger på en av hästarna. Fast han var minst av alla barn som red var det ändå han som var kaxigast och vinkade, tjoade och ropade på mig tvärs över paddocken ;)
Håller tummarna för sol imon med så jag kan bättra på brännan lite.


sommarvärme

Underbart väder idag. Blev långklänning med öppen rygg, solglajjor och de röda converse´n åkte på idag när vi gjorde en utflykt till varberg över några timmar. Nu är vi hemma igen och ska snart börja fixa mig inför kvällens trevligheter. Vet inte hur jag lyckas men det är alltid så att jag känner att jag har en hel oändlighet med tid innan jag ska iväg så sätter jag mig i soffan och bara degar sen när man kollar klockan är man helt plötsligt sjukligt stressad. Och jag lovar att jag kommer ha samma problem ikväll. Siktar på att ta bussen härifrån runt halv sju-sju.



Nu ska jag försöka komma upp ur soffan och pula lite med sminket. Plattning av håret är iaf avklarat ;)

blev några kort trots allt



Sådär ja, det fick bli några kort trots allt. Sparar dock några goingar tills imon ;)
Blev lite blandade kort, på lilla mini Casper som jag utlovat, sen några på mig och lilleman och till och med mamma lyckades jag fånga på ett och sen det sista kanske känns lite halv skumt ut, det är iaf vändplatsen utanför mammas hus, otippat? Kanske;) Fick ett på mig och brorsan med men det kommer imon.
Nu blir det soffan och glo på lite bb sen, imon ska vi upp tidigt, vi ska åka ner till varberg, lapa lite sol förhoppningsvis och gå på "stan" en sväng för att sedan följa med till campingen och sen åka hem utan lilleman. Vi är bjudna på 25- års partjaj imon men innan dess ska jag in till stan och träffa goa vänner för en öl eller fem.
Massa gottigheter med andra ord!

Mobil blogg

Blir en liten mobil update. Jag, lilleman och Casper kom precis innanför dörrarna i Utby igen efter lite över två timmars promenad, gick över ängen här utanför mamma bort till pappa som var i båthuset och hälsade på honom en sväng, sen gick vi tillbaka igen. Lilleman har precis somnat brevid mig så snart ska jag gå in till mamma som nyss är hemkommen och måla naglarna i en härligt sommarblå färg ( en liten gåva från mor tidigare idag ). Hade ingen tanke på att ta med kameran ut innan så jag har fortfarande inte lyckats ta någon bild, typiskt mig. Ska försöka knäppa av ett strax. Är förövrigt riktigt nice med fredag, imon blir det bara trevligheter som står på schemat :)

hund vakt

Kortet är taget för några veckor sedan utan för mamma, skillnaden då är att det var något goare väder.

Jag och lilleman är färdiga här hemma nu, så nu väntar vi på att mamma ska komma och hämta oss.
Idag blir det som sagt att agera hund vakt tills mamma kommer hem från jobbet.
Hade kanske känts lite bättre om det varit något bättre väder ute, vart tog solen vägen?
Ska som sagt försöka få med mig kameran så jag kan lägga upp lilla Casper så ni får se mini .


grillning i kärra


Tog lite fler bilder men en viss Mattias var anledningen till att dom inte blev så klara, så jag tog helt enkelt inte med dom. Grillade i Lördags och det var super trevligt.

Har haft en liten dipp ett tag så bloggen har inte blivit speciellt uppdaterad som ni kanske märkt.
Efter lite klagomål senast idag ang skriveriet här så kände jag att får försöka på ett nytt försök. Ser nu att det trots allt är lite folk inne och kollar bloggen dagligen, vilket jag tycker är väldigt roligt.
Imorgon ska jag och Liam till Utby och till mamma och brorsan. Vi ska vara hundvakt. Dom har fått tillökning i familjen, en liten pytte hund som går under namnet Casper och som är 10 veckor. Gissa om Liam är glad nu när han får busa med en liten hund och hålla kopplet själv? Ska försöka komma ihåg att ta lite kort under morgondagen.

Puss !

RSS 2.0