green day

Har glömt skiva att våran utekväll med Niina och Daniel för några veckor sedan slutade med att vi blev några hundra kronor fattigare- vi impuls köpte biljetter till green day på ullevi den 5/6. Jag och älsk, Niina och Daniel, Franken och hans Emelie blir det. Och det ska bli hur kul som helst. Hoppas dom är lika grymma som U2 var förra året. Innan konserten förra året hade jag med risk att göra bort mig nu inte så jätte bra koll på vilka U2 var överhuvudtaget. Inte mer än att jag kände igen en del låtar, några dagar efter konserten åkte jag och köpte en av deras cd´s, nu kan jag i princip alla av deras mest spelade låtar. Jag undrar om det blir samma effekt med Green day ? Om en stund ska jag hämta lillgrabben från förskolan, sedan ska jag och han till stan. Han är i behov av bodies, mörka färger spec, för är det något jag lärt mig under dagarna han varit på förskolan så är det att man inte ska klä på barnen de finaste kläderna de har, för tro mig, fläckar blir det. Ska kanske köpa en poncho till honom ;) Och bror- stort grattis till ditt första jobb. Fast anställning och heltid på det, innan du ens tagit studenten är inte dåligt jobbat. Congrats<3


Lillgrabben förra veckan, plättar och sylt till lunch. Han är stor nu och äter heeelt själv.
Tiden går alldeles för fort- snälla kan någon stoppa tiden ?

powerwalk

Kl nio lämnade jag lillgrabben på förskolan,idag grät han nästan inget alls. Halleluja för det! Så fort jag hade lämnat honom tryckte jag in mp3 hörlurarna i öronen, höjde volymen rejält, startade tidtagarklockan på iphonen och började min powerwalk. Förra veckan jag gick samma runda gick jag på 49 minuter och 5 sekunder. Idag var jag hela 3 minuter och 44 sekunder snabbare. Å harre vad jag känner mig grym. Jag sprang tillochmed lite. Och det har nog aldrig hänt. Men gissa om jag kände mig hurtig när jag kom hem helt genom svett tio i tio imorse och redan hunnit en power walk och lämnat lillen på förskolan. Jag insåg inte hur möra mina ben var förrens jag skulle gå upp för alla trapporna till lägenheten, det var som att mina ben var 10 kilo tyngre än innan power walken, per ben ! ;) Trodde nästan inte dom skulle bära mig hela vägen upp för dom 32 trappstegen. Nu har jag duschat och ätit några skivor ?(skriver man så) noblesse. Kände att jag var värd det;) Tanken är att göra samma sak imon. vad tror ni, kommer jag banga ? Nu ska jag fixa iordning mig, ansiktet ska på plats igen sedan ska jag träffa Franken, var på tok för längesen vi sågs! Hoppas ni får en bra dag raringar.


old...


picture !

Jag har precis betalat räkningarna, så mitt visa kort glöder i princip nu. Det kan vara det tråkigaste jag vet, men ack så nödvändigt. Man går och väntar på den där lönen varje månad och när den väl kommer så går det läskigt fort att göra sig av med den. Sjukt!
Jag är btw helt ensam hemma nu, när hände det sist? Hmm sitter och funderar... Jag tror inte jag har varit ensam hemma på en vardag sedan över 15 månader tillbaka. Lillgrabben har alltid varit här. Jag var och lämnade honom på förskolan för en timme sedan, det var första gången som jag gick med en gång utan att följa med in. Och uscha vad hemskt det var. Det gick smärtfritt till en början, lillgrabben gick in och började köra med en dockvagn ;) jag stog kvar i hallen och pratade med hans ena fröken och när han såg att jag tog på mig mina skor igen så släppte han vagnen och kom springade mot mig. Hans fröken lyfte upp honom och jag tog på mig jackan och han började gråta och skrika i förtvivlan. Aaahh mitt hjärta dog. Kändes det som. Harre vad jobbigt det var. Jag sa hejdå och förklarade att mamma kommet tillbaka snart, men jag tvivlar på att han hörde något av det jag sa för han skrek jätte mycket ! När jag gick ut på gården vände jag mig om och vinkade till honom- fortfarande gråtandes. Mitt hjärta ville absolut vända och springa tillbaka och krama honom och aldrig släppa taget, men jag hade fått tillsägelser från fröknarna förra veckan att det var just jag inte skulle göra. I have to be strong. Innan jag själv fick barn och hört andra mammor berätta om hur otroligt svårt det är att lämna deras allt på förskolan och sedan gå när dom blir ledsna så har jag inte riktigt trott på det där. Ääähh dom överdriver, vad töntiga dom är har jag tänkt då. Men O J vad fel jag hade. Det ÄR sjukt galet jobbigt.
Nu blickar jag istället fram till kl 14 då jag ska hämta honom igen. Det ska bli intressant och höra om han verkligen somnade efter lunch. Jag är tveksam.

back on track

Bättre sent än aldrig, verkar inte mindre än att det tog mig 2 veckor att vila upp mig efter daniels och ninas dunder och brak fest, om jag inte minns fel lovade jag då att jag skulle langa bilderna från just den helgen. Så här kommer dom, bättre sent än aldrig. Right ? Får helt enkelt tacka bästa vän Franken som påminnt mig gång på gång om korten som togs då och kussen Malin som rent ut sagt frågade om jag slutat blogga. Tack underbaringar för att ni pushar på mig, jag behöver det ibland.
Mycket har hänt sedan sist, konstigt vore väl annars. Lillgrabben som tydligen inte längre är så liten längre har börjat skolas in på förskolan och peppar peppar så har det gått hur bra som helst. Han är världens absolut bästa unge!
Jobbet har blivit lidanade, eftersom jag varit med på förskolan vilket har resulterat i att jag i princip kan alla barnens namn, 15 st. Varje morgon när jag och lilleman dyker upp möts vi av vinkande små händer genom rutorna och när vi kommer in så ropas det i kör- heeeej zandra, heeeej liam. Sååå söta ungar :)
Nu sitter vi i soffan och lilleman ligger i sin säng, super trött. Har inte sett honom så trött sedan Franken var här och det var ett tag sedan (han har en förmåga att alltid vara super trött och roligt flummig när Franken är här och hälsar på). och exakt sån är han nu. Han skrattar åt allt och vet varken in eller ut på någonting. Mitt lilla hjärta.
Snart tänkte jag studsa in i duschen, sedan blir det lösguudis ätande för fulla munnar. Vet någon vad som kommer på tv ikväll ?



Kort sammanfattning så var det en sjukt rolig kväll. Till helgen ses vi igen raringar.
Gaaaaahhh... jag dampar på våran konstiga dator. Varför vill den inte göra så bilderna hamnar brevid varandra?!?
s u c k

puss på dig mamma


mitt lilla hjärta är hemma igen. mys! Dock sover han för natten nu i hans nya tischa och "kong" ( en gorilla) hans nya mjukisdjur med linfrön i och lavendel, som vi köpte på baby & barn mässan idag på svenska mässan !
"Kong" kan man värma i micron i 90 sekunder, sen är han hur varm och mysig som helst.
Har man honom brevid sig under täcket så håller han värmen i upp till två timmar. Stoppar man in honom i frysen så blir han kall och go när det tex är varmt på sommaren, eller har värk eller för att lindra svullnader.
Lavendel doften har en lugnande effekt och det ska tydligen vara bra om man har sömnproblem.
Våran "Kong" är helt enkelt mer än välkommen i våran familj. Tror vi kommer få många mysiga år tillsammans.
Nu ska jag hoppa in i duschen, strax är det ballar av stål.
Bildregn från gårkvällen kommer imon förhoppningsvis, och kvällen var som jag trodde hur lyckad och trevlig som helst! Allt från shottar av öl ?!, fyllespel, skratt så jag höll på att kikna och en stripp show från Daniel- ja, kvällen innefattade i princip allt!
G R Y M T !



my best

... friend !



Jag är fixad och klar, almost lite pulande med mitt hår återstår. As always, jag med mitt hår asså !
Jag har helt enkelt en hårfettisch av värsta klang. Den lilla svarta är på, strumpbyxor, bling bling armband, lösögonfransar är fixade. Och första cidern smuttar jag lite lätt på just i detta nu.
Min underbara mamma erbjöd sig att köra oss till landvetter, mamma du är världens bästa mamma och jag älskar dig otroligt !
Nu måste jag plocka undan disken, my very best friend och hans "dejt" emmelie kommer med bussen alldeles strax, för franken behöver vi inte längre plocka undan alla prylar som brukar ligga mest överallt, (Liam har en förmåga att plocka fram allt som jag plockar undan <3 ) men emmelie gör sin debut här idag så det gäller att spela sina kort rätt as we speak! Detta kommer bli kul.

Tjaa !

just the three of us


V i på påskafton hemma hos min mamma och co !
Nu väntar vi på att tvätten ska torka i torkskåpet, sedan ska vi åka till mamma,
lillprinsen ska sova där inatt då mamma och pappa ska slå klackarna i taket.
Det kommer bli grymt kul. Och jag slår vad om att vårat förfest spel kommer få det att spåra.
Sedan blir det ett besök på h e l g a p o t e k e t ;)
Hoppas ni får en super trevlig dag i det underbara vårvädret!
<3

p.s jag älskar min lilla familia d.s

välkommen...

... till min sko garderob och smyckeslåda. Armbandet är redan på, det får göra sin debut idag på jobbet och skorna får vänta till på lördag. Dålig bild på skorna dock, baktill är det en dragkedja som går ända ner till sulan, en ack så viktig detalj som inte syns spciellt bra på den här bilden.

Nu ska jag strax lägga lillprinsen, det är snart dags för hans powernap, han börjar bli allmänt flummig nu som han alltid blir när han är trött. Han gör bara sånt som han vet om att han inte får göra, han springer och trillar ihop vartannat, (just nu var han inne i min garderob och fick fram en av mina kjolar com han nu trär över huvudet som en skarf) hahah han är för roligt han. Kan ju säga att jag har aldrig tråkigt när jag är med den här krabaten. Medan han sover gott så ska jag platta håret och välja ut passande kläder, innan min mamma kommer för att passa Liam tills karln slutar jobbet så ska vi ut och gräva och leka i sandlådan är det tänkt. Har totalt glömt att berätta att den 19/4 börjar prinsen på förskola. Han har redan blivit så stor för att börja på förskola. Sjukt ! Men ååå vad roligt och framförallt spännande det ska bli. Nu får jag nog avsluta, han har precis börjat riva ut a l l a sina "försmå" kläder ur hans byrå. Trött var ordet på honom.

 


captain morgan

Idag har jag varit i stan med aleksandra, hittade ett par döö-snygga skor. Och ett riktigt zandra armband.
Mottot är : ju större desto bättre ! Både skorna och min nya vän runt armen tror jag är givna på lördag.
Det blir som vanligt lyckad och trevlig förfest med Daniel och hans trevliga Nina. Den här gången är det debut hemma hos dem i Landvetter. Jag ser fram emot detta såhäääääär mycket.
Jag och karln har laddat upp med förfest spelet, som var en av de mycket användbara sakerna vi fick med oss från ullared i söndags. Så förfest spelet och captain morgan är klockrena, sedan vi började umgås med dessa två människor så kan jag inte tänka mig en förfest utan leken captain morgan!
Nu ska jag strax hoppa in i duschen, lillgrabben har fått kvällsgröt nu vankas strax sängen för honom.
Vuxen tid för oss 22 år äldre människor, dvs gott i soffan och hasse aro och efterlyst.
Ända sedan jag var 10 år så har jag haft en crush på honom. På något underligt sätt som jag inte kan förklara för utomstående så är det något med hans röst som jag älskar! På allvar.
Imon blir är det jobb, börjar 14-19, en slappis dag. Inte mig emot. Innan det ska jag och lillgrabben ut och leka och gräva i sandlådan och ha allmänt mysigt.



mucho


Påskhelgen och dagarna efter det har flygit fram i en salig fart.
Påskägg ätande, jobb, planering inför helgen,umgås med vänner samt ullared tripp blandas hej villt.
Men ikväll, då lovar jag att slå mig ner och ägna mig en stund eller två åt bloggen som blivit lidande.
Nu ska vi fixa oss iordning, kl 12 ska jag och lillgrabben träffa aleksandra i stan för lite kvalitetstid.
Kanske hittar något fint att ha till helgen då det vankas trevligheter ? :)

glad påsk


sitter i soffan och laddar inför kvällens mys- glass och hemmagjord friterad banan. mumma !
pappa gjorde det igår och det var en riktig hit. dagen har vi spenderat i utby och hos mamma och co, ännu mera sill av alla de sorter, skinka, smörgås, janssons frestelse, potatisgratäng, ostar, köttbullar, prinskorvar, rödbetssallad, sylta, räksallad, färskpotatis ect ect... Jag är egentligen hur mätt som helst men jag har gett mig fan på att glass och banan ska få plats. det har varit ännu en super mysig dag, och är det så att våren har kommit ? oj vad glad jag blir isånnafall.
Mitt lilla hjärta fick vara påskgubbe dagen till ära. Mamma älskar dig!
Imorn är det jobb som står på schemat för mig, 9-20.30 jobbar jag, varje gång jag tänker att jag ska tillbringa 12 mer eller mindre på jobbet imorn så dör en pytteliten bit av mig. varför, varför zandra sa du ja till den tiden ? - jo för cash is king !

underbara fina du


kortet är taget igår i lillgrabbens rum, innan det var dags att bege sig till jobbet. jag kan inte med ord beskriva eller förklara vad och hur mycket jag känner för den här lille krabaten. att man kunde älska någon såhär mycket trodde jag inte var möjligt. trots ibland tidiga mornar, tjafs vid middagar och hysteriskt skrik när du inte får göra det du tycker är rätt och vill så förgyller du mitt liv så oerhört sjukt jävla mycket och jag skulle inte mot något i hela världen bytt bort mitt liv som det är idag med dig som får hela mitt hjärta att bli varmt. tack älskade du för att du gör mitt liv complete !

långfredag hos pappsen

Stressigt här hemma nu på morgonen. Karln har tvättat två maskiner och ska snart ner för att hämta upp den innan vi ska åka till stan för att införskaffa min pappas påsk present. Frukost har intagits, duschat- check, sminkat mig-check, målat naglarna-check, klätt på lillgrabben- nästan klar på den punkten, skötväskan är klar å strax bloggen likaså. Vilket floo vi har kommit in i. Jag gillart!
Om nästan exakt två timmar ska vi vara hemma hos pappa, jag åt ingen frukost idag just för att jag ska få ner lite mat hos honom sen, jag vill inte se hans "varföräterduingenting, vardetintegottmin" ?- igen. Så håll i er nu ska det ätas som aldrig förr.
Shit shit shit fasen fixade just till en hårnål i luggen och kom på att mina extensions inte är i. Aaaahh brott blev det nu, får fixa det genast. Hur kunde jag glömma det ?

Lillgrabben igår efter lunchnapen ! ;)


dagens

Dagen skulle jag och lillgrabben njuta för fullt av på allum tillsammans med min madre, lite fönstershopping är något jag gillar skarpt ! Men dagen blev inte riktigt som planerat, jobbet ringde imorse och frågade om jag kunde hoppa in och jobba för en tjej som blivit sjuk. Helst skulle jag börjat kl 12 men karln slutade inte jobbet förren kl 16 så jag sa att jag inte kunde börja innan kl 17 (det sa jag för att jag var bombis på att chefen inte skulle be mig komma in såpass sent, 17-21.30 isof) men det var precis det hon gjorde. suck på den !

Aleksandra och baby to be(4/5) kom hit imorse och gjorde mig och Liam sällskap. Mys.  Sedan bar det  av till staden, köpte en påskpresent till karln som blev en grön-blå-vit-röd-skjorta, aah den är grymt mycket snyggare än den kanske låter, han har nämligen gnällt lite på att han inte har en skjorta som han kan matcha med sina nya gröna chinos. NU har han!


Imon ska vi hem till pappsen på lite påskmiddag, *2, blir tydligen två måltider, och på lördag ska vi hem till mamma och co för att äta upp oss ännu mer, gissa om jag kommer gå upp 2 kilo den här helgen. what to do what to do ?
Får helt enkelt hoppa över chokladen nästa vecka. Nu gick precis Franken, han och karln har haft lek med Liam/ spelkväll medan jag jobbat. Nu ska jag tvätta bort ansiktet och borsta bissingarna, kanske slinker ner en guudis eller två innan.


För ovanligheternas skull langar jag en dagens:
Trashad tröja från zara
leggings H&M
hunter stövlar jedviks

RSS 2.0