vågar inte lägga mig

Har precis kollat på Storebror, som jag alltid gör på kvällarna. Idag var det skräcktema, och jag måste säga att jag är lite nojjig för att gå och lägga mig nu. Därför jag sitter uppe och pillar på datan. Och jag vet att min bror har samma problem ikväll (han kollade också på BB). Har inte blivit så mycket bloggande i veckan, måste ha haft fullt upp med- precis ingenting. Har inte gjort någonting men dagarna har bara flugit iväg. Känner att jag ibland kommer in i små dippar av att inte ha något jobb. Det är faktiskt skit tråkigt att inte ha något jobb att gå till.
Imon ska jag och lilleman till stan, jag är i behov av en inpackning till mitt hår, var på Allum idag för att köpa en men tankspridda jag glömde att ta med visa kortet.


från lördagen...




Hemma hos Franken och Emmelie

Sitter just nu i Frankens soffa och smuttar lite lätt på en Barcardi Breezer, Mango!
I kylen står en piggelin drink och kyler av sig innan det blir dags att skåla för Emmelie som fylde år i veckan.
Håller tummarna för att det blir en trevlig kväll, men varför skulle det inte bli det? Det brukar alltid vara super trevligt när vi umgås med dessa människor. Party människor ;)
Har på min en ny klänning från H&M, det lustiga var att när vi var hemma och hade fixat oss klart så hade vi 20 minuter kvar tills vi skulle gå hemifrån, då sätter jag mig och kollar fb på mobilen, kollar mig i spegeln och funderar om bh´n jag har verkligen är så snygg till klänningen eller inte? Ni som känner mig vet att jag är super impulsiv och när det är 10 min kvar så tråcklar jag av mig klänningen, på med en annan bh som man fäster med klister, problemet med den är att den är svart och klänningen creame beige. Kollar mig i spegeln igen, var den här bättre? Fan fan fan, jag vet inte. Vad gör man när det är pest eller kolera?
Kör utan bh ikväll. Så får det bli.
Skål!


balanscykel



Är medveten om att jag varit kass på att blogga idag, har haft en mor och son dag idag. Nu ligger han och sover i sin våningsäng och jag ska strax kolla på finalen av lets dance. Finns väl inget annat att kolla på?
Imon ska jag och Liam till allum med mamma, ska lämna in mina skor för omklackning, såg att klackarna som var innan var helt borta och istället var bara spikarna typ som klackarna sitter på. Sen ska lilleman vara kvar hos mamma och co i Utby, vi ska till Franken och Emmelie på lite födelsedags fest och spela det minst sagt livsfarliga ölspelet igen. Sist vi tjejer spelade det så spårade det, rejält!
Vem hejar ni på i Lets dance btw? Jag har hållt på Franken ända sen dag ett. Heja!

Klippa mig

Blir ett tidsinställt inlägg den här gången. Sitter just nu hos min frisör Hanna i Linné. Är dags att bli kvitt dom slitna topparna, jag tillhör dom som hatar att klippa sig. Anledning : Jag vill ju ha långt fint hår. Men då måste man ju faktiskt klippa av topparna, relativt ofta iallafall när man blonderar håret som jag gör. Jag klippte mig rätt ofta i somras och hösten och då märkte jag faktiskt att håret blev längre, fortare! Det är alltså ingen myt.
Tro det eller ej, men jag power walkade imorse också. Ska försöka vara så duktig att göra det varje morgon när jag lämnat Liam på förskolan (tisdag, onsdag och torsdag) sounds good ? ;)
Ni får hålla tummarna och kanske sparka mig i baken då och då för att jag faktiskt ska få tummer ur.

Puss !


power walk

Här är jag 9-10 år.


Sådär, nu ska jag försöka sumera gårdagen. Efter jag lämnat Liam på förskolan så bestämde jag mig för att ta en power-walk. Samma runda som jag sprang för nästan exakt ett år sedan. Det tog mig lite drygt 50 min. Kände mig nästan löjligt nyttig efteråt. Efter jag duschat så åkte jag till Biltema och köpte en balanscykel till lilleman, han var jätte stolt över den, så stolt så att vi åkte och hälsade på pappa för att visa den (cykeln var från honom) vi tajmade besöket så bra så att vi fick middag där också. Ibland har man tur. I hallen hos pappa hängde mitt gamla skinnställ som jag hade när jag var liten och åkte med pappa på hans HD. Jackan såg riktigt snygg ut så jag provade den, och den passade! Hur stört är inte det? Att efter 14 år så passar den mig fortfarande ? Funderade till och med på att ta hem den och använda den som en vanlig skinn paj. Därav korten som jag vet är crap men anledningen till det är att kameran dog precis efter jag tog kortet nedanför. Ville ha bildbevis på att det jag säger är sant, hur sjukt det än låter. Bilden ovanför är ett kort som hänger på väggen i pappas vardagsrum, bilden under är jag igår. Något suddig ;)



Paus idag

Ber om ursäkt för att bloggen blivit lidande idag. Har hänt lite smått o gott idag iaf, trodde jag inte när jag vaknade imorse! Skriver mer om dagen imorgon, o ska förhoppningsvis lägga in lite bilder också, kan inte ens göra det nu då kameran ligger på laddning... Nu blir det att kolla klart på efterlyst, sen blir det som vanligt BB ;) Efter det får vi se vad som händer... Höres imon! Puss!

Onsdag





God morgon. Idag har jag verkligen ingenting planerat. Jo, jag ska lägga två brev på brevlådan, räknas det? ;)
Hoppas iaf att det blir sol ute idag, kollar man ut mot havet så er det ju inte helt omöjligt ut iaf. Strax blir det frukost till Liam, runt halv tio lämnar jag honom på förskolan. Han skulle pussas med Molly på samma avdelning sa han. Låter som en fullspäckad dag för honom;)

old one(s)





Ikväll blir det bara lugnt i soffan (som vanligt med andra ord ;P ) Hade andra planer egentligen men tur att man kan ändra sig. Ska alldeles strax ge lilleman lite kvällsmat sen blir det lugn och ro för mig själv. Kommer massa smaskiga program på tv ikväll som jag ska kolla på. Desperata hemmafruar är bara för bäst. TYcker så synd om Susan nu, samtidigt som jag små njuter lite av att Tom sitter illa till, han vet ju inte att Lynette vet hans hemlighet ( jag vet, jag är ond ) . Men skadeglädje är den enda sanna glädjen, är det inte så? ;)


kavaj i pastell



Var i stan en snabbis, spanat in ett par jeans till Liam som såklart var slut i hans storlek nu när jag skulle köpa dom. Han ska på kalas i helgen så tänkte att han ville vara lite extra snygg då. Jag får jaga vidare. Sprang även in i en affär till  moi och hittade den här pastell färgade kavajen som jag blev lite sugen på. Tycker färgen på kortet missvisar lite, den är mer åt det orange- röda hållet. Jag gick hem utan kavajen, tanken är att jag ska suga lite på karamellen innan jag bestämmer mig. Kollade förresten upp vad jag får tillbaka på skatten, och det blir en del iaf så jag blev glad för det! Alltid gott att få pengar innan midsommar...

you know I want you


Röda converse med tunn sula är vad jag vill ha. O lite senare när vädret tillåter vill jag även ha ett par vita även dom med tunn sula, tycker tunn sula är så mycket snyggare än med "tjock". Har ett par vita converse sedan tidigare men dom är inte direkt vita längre om man säger så. Åtskilliga turer i tvättmaskinen har inte hjälpt.

hemma bäst


Hemma återigen, har varit hemifrån i drygt 5 timmar. Var som sagt på middag i Lerum, det bjöds på tacos och glass ,ed cola-sås och frukter till efterrätt. Liam var på högvarv mest hela tiden och sprang runt runt som en galning. Yoline som han lekte med tyckte inte det var lika roligt att springa runt, o inte ville hon pussas heller som Liam såklart ville. Alltid så kul när Yoline är med, hon är 5 veckor yngre än Liam så det är så kul att se dom ihop när dom leker och tvivas, ska försöka få till det så att jag, Liam och Yoline och Suzi kan åka till lek och bus landet tillsammans rätt snart. Nu la jag precis lilleman, och imon är det en ny vecka och jag hoppas på att få positiva besked.

testing

Tänker göra ett försök med tidsinställt blogginlägg. Om det går som jag tänkt så ska detta komma upp kl två idag. För då är vi nämligen i Lerum på middag, tror det bjuds på tacos. Funderar på att ha på mig min svarta byxdress från h&m. Och lilleman ska ha på sig sin nya jeansskjorta som han fick från mommo när vi var i stan i fredags. Det är ju inte för inte han har smeknamnet "Hunken" på förskolan ;)


månen



Var ju en massa prat om månen igår, jag har inte så jätte bra koll på vad det var för speciellt mer än att månen var mycket närmre jorden än vad den brukar vara och att det dröjer 18 år igen tills den är lika nära igen. Tänk att Liam är 20 år nästa gång. Det är sjukt!

promenad i vårsolen med Gazza



Härliga bilder från idag, det blev inget besök hos pappa. Det slutade med en promenad på ängen i Utby, vi lånade med oss min "extra" hund Gazza. Som är världens snällaste och finaste hund. Min vovve och Gazza var super tajta så det har blivit många promenader med Gazza ;) Och Liam blev super glad som fick spendera någon timme med Gazza, han älskar ju som sagt hundar. Han var nog världens stoltaste 2- åring när han gick brevid henne. Efter promenaden blev det middag hemma hos mamma och co så vi är så gott som precis hemkomna nu. Ikväll blir det gödda och film(er). Har ni sett månen ikväll förresten? Super fin och stor verkligen...

trippelring



Nya tillskottet i smyckesträden. Trippelringen som jag fick av mamma igår när vi var i stan. Knogjärn fick jag som kommentar igår. Känns lite ovant när man inte kan spreta med de fingararna som man är van vid, men jag gillar´t ;) Idag lyser solen och det var riktigt skönt väder ute idag, lilleman sover lunch just nu så jag får tänka ut något som vi kan hitta på under dagen. Men hjärnverksamheten verkar inte vilja sammarbeta just nu. Kanske åker vi och hälsar på pappa en sväng. Får ringa honom om en liten stund, är lite osäker på om han är vaken (!) nu.

ont


Har haft en super trevlig dag i stan med mamma. Efter 3 timmars strosande i affärer ut och in så kan jag säga att mina fötter inte var helt nöjda. Dom brändes typ. Så blir det när man inte har gått i högklackat på ett tag. Jag kom hem med en trippel ring, ( kan lägga upp en bild lite senare) ett par mjukisbyxor till Liam, en jeans skjorta och en stålmannen pyjamas till honom fick följa med hem. Allt detta fick vi av mammsen. Tack mamma! Sedan lunchade vi i stan, blev varsin sallad och båda blev super mätta så vi orkade inte ens äta upp allt. Sprang även på kusin vitamin som jobbade i stan (inrednings snickare) trevligt, det var länge sen vi sågs. Bättring!

smycken



Ett urval av mina smycken, örhängerna och fler ringarna har jag inne i skåpet på toaletten. Jag har mani på smycken, ju större desto bättre. Tycker det är snyggt när man har en enkel men snygg outfit och kompenserar det med ett stort smycke. Sitter just nu och väntar på att nagellacket ska torka, det fick bli orange(a) naglar idag. Ska in till stan lite senare för att möta upp mamma, vi ska ha lite mor och dotter dag idag och strosa runt i stan och kolla i affärer och snacka skit. Lilleman blev precis hämtad av farmor, dom två ska till lek och bus landet idag, så då vet jag att han har det roligt och är nöjd. Från det ena till det andra... Vad är det för väder? Snö? Jag funderar på att trotsa vädret och kylan med att ändå ta på mig skinnpajen, förkyld eller inte förkyld det kvittar. Jag vill ha vår. Ni får ha en mysig dag så hörs vi lite senare.
Puss !

allas våran Liam



L i a m   o c h   m o m m o   i   m i t t   g a m l a   r u m   i   u t b y.  K o r t e t   ä r   f r å n   h e l g e n . K a n  
s ä g a   a t t   d e t   ä r   m y c k e t   p r a t   e l l e r   t j a t   o m   j u s t   m o m m o,   b o b b e ( min bror )
o c h   m o f f a   h ä r   h e m m a   p å   d a g a r n a.  V i s s a   g å n g e r   ö n s k a r   m a n   n ä s t a n  
a t t   d e t   f a n n s   e n   a v s t ä n g n i n g s k n a p p   p å   m i n   l i l l a   p r a t k v a r n ;)
N u   s k a   j a g   a l l d e l e s   s t r a x   g å   o c h   h ä m t a   h o n o m   f r å n
f ö r s k o l a n,   b l i r   l i k a   v a r m   i   h j ä r t a t   v a r j e   g å n g   h a n   f å r   s y n   p å   m i g
o c h   s p r i n g e r   m o t   m i g   f ö r   a t t   k a s t a   s i g   i   m i n   f a m n . . .


.K ä r l e k.

<3


wonderful



Det har varit grymt väder idag med som sagt, det är helt underbart. Har varit ute nästan hela dagen idag bara för att... Det gäller ju att lapa sol medan man väl kan. Inte fått något besked idag, jag väntar som sagt på ett besked och ett positivt sådant förhoppningsvis. Och jag kan nog ta på mig att jag är världens mest otåliga person. På riktigt, och jag lider utav det. Ikväll blir det gottigt med go hemmagjord sallad.


grafitti





Soligt idag med, underbart då kör jag på grafitti naglar i lite somriga färger. Från början när jag såg sånna här grafitti naglar i tidningar så undrade jag hur dom fick till dom så här snyggt?  Trodde det var ett himla pill med att fixa sånn här naglar. Men icke. Super lätt och super snyggt.

fortfarande soool




Kom hem precis efter en promenad med Liam, får passa på att vara ute när det är så grymt väder ute.
Jag fick mött upp pappa tidigare förresten så han körde mig så slapp jag åka buss o krångla som jag hade fått gjort annars. Hann till och med me en fika på cafe Rosa mi på björlandavägen. Trevligt. Nu ska jag alldeles strax börja med maten sen blir det slappt här hemma idag tror jag. Älskar förresten mina Alexander McQueen glajjor som jag fick av pappa för ett och ett halvt år sedan när jag var i Stockholm för första ( och enda gången med för den delen ). Storhetsvansinne ,ju större desto bättre.

soooool



Har precis lämnat lilleman på förskolan, vaknade av mig själv idag strax efter sju av att solen lös in genom fönstret. För en gångs skull var jag inte trött. Istället flög jag upp för att börja göra mig iordning, och Liam sov fortfarande. Det händer inte ofta att jag vaknar innan Liam. Idag fick min ljusa skinnpaj åka på, tillsammans med höga stövlar och leggings plus solglasögon. Har en bra känsla i kroppen idag. Hoppas den håller i sig och går vägen. Ska snart ta bussen till Mölndal centrum för att kopiera lite papper som jag behöver idag. Sedan ska jag sisådär 90 minuter på olika bussar för att ta mig dit jag ska. Men solen lyser så det gör ingenting. Jag ska njuta av spotify i mobilen med brillorna på. Hoppas ni får en underbar dag så hörs vi lite senare!

hm

Tillökning bland klänningarna. Ni får klicka för större bild, fick helt enkelt inte till det med att fixa en större. Det fick bli den ljusa av dom och dom var ganska stora i storlekarna så jag fick ta den i storlek 34. Tur man provar innan ibland. Den är en stark kandidat till Emmelies födelsedags fest om två helger. Imon händer det grejjer, är lite nervös. Vad det är får ni inte veta... ännu. Ingen bebis iaf som någon gissat på. Kommer de något bra på tv ikväll, är det någon som vet? Storebror kl 22 iaf.

Visit hm.com


skinnpaj


Jag och lilleman var i stan förra veckan och köpte en skinn imitation jacka till honom plus en mössa, det var en gåva från moffa. Visst ser han cool ut. Han älskar faktiskt jackan så den är han riktigt stolt över kan jag lova. Han älskar framförallt knapparna i vardera ärm. För sånna har jag på min skinnjacka också, och det är han snabb att påpeka för varje person han ska visa jackan för. Idag har vi två varit i stan en sväng och sedan åkte vi hem till pappa för att hålla honom sällskap till frukost ( läs lunch för normala människor) vi var där kl tolv nämligen och då hade jag ändå ringt och väckt honom halv tolv för att ens överhuvudtaget få upp honom. Förövrigt hoppar Liam runt i soffan brevid mig nu med ett lypsyl i högsta högg och smetar på läpparna stup i kvarten, han är super fet runt hela munnen, men vad gör det han är iallafall super glad och mallig över det här. Han fick det av moffa idag och frågar man honom nu vad som är den bästa presenten han någonsin fått så är det nog garanterat det här lypsylet. Hahaha my goosh. Mycket roar småbarn.

i mitt gamla rum




Precis hemkommen från mamma och co. Bilderna är från mitt gamla rum i Utby. Bokhyllan är the same men väggfärgen är lite annorlunda. Brorsan fick till och med min gamla säng, den saknar jag faktiskt ibland. Goare säng har jag aldrig legat i. Sådetså. Vi blev bjudna på ris, kycklinggryta och sallad. Toppa det med en princess tårta till efterrätt. Snacka om att jag har svullat i mat idag. Nu ska jag snart kolla på, Ni vet vad på kanal 4. Ni med ?

söndag



Känner mig ovanligt pigg idag för en gångs skull faktiskt. Idag hade jag tänkt ta mig till solariet, solar inte alls lika ofta längre som jag gjorde i vintras. En gång i veckan brukar det bli nu, det känns ändå ok. Tänkte att jag passar på och gör det medan Liam sover lunch. I eftermiddag ska vi hem till mamma för att äta middag. När jag tänker efter så har det nog blivit så varje söndag den senaste månaden. Det är söndag idag förresten, jag gillar inte söndagar, känns som dom alltid är så mycket tråkigare än alla andra dagar, spelar ingen roll om man jobbar dagen efter eller inte, tror inte den här dagen kommer skilja sig från resterande söndagar.
Vad ska ni göra idag?

Tycker ni ska lämna varsin kommentar =)

inte som alla andra...

... utan så himla mycket bättre än alla andra.

Såhär hade Liam gått ut idag om han hade fått välja. Det fick han inte. Har precis lagt lilleman så nu blir det gödda ( läs låneord från Hisinge Island ). Och melodifestivalen, minns bara att jag gillade Dannys, Eric och Daniels låtar. Kan vara så att jag missat någon, förmodligen är det så för mitt minne är inget vidare.
Idag har vi förresten varit och lekt av oss på buslandet, o harre vad mycket folk det var där. Ett virrvarr av barn överallt, högt o lågt, över o under, otåliga föräldrar som skriker åt sina barn att komma för dom ska åka. Barn som skriker och är ledsna, barn som tjivas om vem som ska åka först i rutchbanan och barn som Liam som är upp över öronen av lycka för att få spendera några timmar på buslandet.

brrrr

Harre i förrgår var det strålande sol, igår snö storm och idag regnar det. Vad är det som händer? Jag som vill känna vårkänslor, just nu känns det väldigt långt bort. Jag vill kunna hänga in gåsen i garderoben, pannbandet, lovika vantarna och mina UGG´s. Jag vill plocka fram min ljusbruna vårpaj, pilotisarna och pumpsen. Önsketänkade just nu, men det är bara att gilla läget. Det blir ju vår nångång, hoppas jag. Idag kanske det blir frulle med pappa, ringde o väckte honom igår (kl 09) och frågade om han ville ses o äta frulle ihop på ett cafe, som svar fick jag att han skulle ringa mig när han vaknat, tjugo i tolv får jag ett samtal med en yrvaken pappa i andra änden. Ska göra ett nytt försök idag att få upp honom lite tidigare så vi kan ses innan jag ska hämta Liam kl 14 på förskolan.


varje andetag jag tar, tar jag för dig



varje andetag jag tar det tar jag för dig. du är orsaken till att jag orkar ta mig ur sängen när jag mår dåligt. du är orsaken till att jag får ett leende på läpparna vissa dagar då jag känner att allt är skit. du är orsaken till att jag vet vad älska innebär. du är orsaken till all lycka i mitt liv. du är min kärlek Liam.

jag är inte riktigt som alla andra

Som frulle idag blev det en bit kladdkaka, jag hann inte ens äta upp hela biten innan jag blev sjukt hungrig.
Jag är inte riktigt som alla andra för så fort jag äter choklad så blir jag löjligt hungrig på mat. Det slår aldrig fel. Jag har hört tvärtom att de flesta brukar bli sugna på något sött efter maten men inte jag.
Det fick mig att börja fundera på andra saker som jag håller på med. Bjuder på några exempel så ni får se svart på vitt hur speciell jag är. O nej, det är inte på ett bra sätt.


Jag måste alltid vara den som lägger sig i sängen först på kvällarna.

I
nnan jag tar på mig mina sockar så kollar jag alltid vilken socka som ska vara på vilken fot, för visst anpassar sig sockarna efter fötterna så det går inte att sätta på en vänster socka på höger foten. O nej.

Är jag ensam hemma när jag lägger mig så går jag alltid ett helt varv i lägenheten för att försäkra mig om att jag faktiskt är ensam och att det inte har gömt sig någon under bordet i köket, på toaletten eller under sängen för den delen.

Äter jag tex kött och potatis så blandar jag inte köttet och potatisen på samma gaffel och stoppar in i munnen samtidigt, utan äter potatisen för sig och köttet för sig. (
såsen kan jag blanda hur som helst men inte kött och potatis) Detsamma gäller tex pasta och köttbullar, då blir det köttbullar för sig och pastan för sig.

Smörgås med ost som pålägg kan jag absolut bara äta när jag är hemma hos någon annan, aldrig hemma. Det smakar inte samma.

Klockan har jag på högerarmen.

Nycklar respektive nya skor på bord är förenat med livsfara. Skulle något av detta hända mig skulle jag må sjukt dåligt och lida av ångest resten av dagen.

Mina ringar måste jag ta på och ta av i en bestämd ordning.

När jag tar på maskara så börjar jag alltid med höger ögat men när jag målar naglarna är det alltid vänster handen som börjar.

puss !

skogsmulle



Pappa ringde tidigt imorse och frågade om vi hade planer för dagen, då vi inte hade det frågade han om vi hade lust att följa med honom ut och grilla. Vaknade ju av att solen lös in i sovrummet vilket var sjukt underbart.
2 timmar senare mötte vi upp pappa på Kåsjöns parkering. Påpälsade ända upp till öronen.
Jag valde att inte ta Goose jackan idag eftersom jag antagligen aldrig någonsin hade lyckats få bort röklukten. Det fick bli ett tajt linne som grund, sedan en långärmad tröja, och på det en stickad Gant tröja med polo. Och väst på det. Och jag frös inte någonting. Halleluhja!
Vi korsade isen och gick till andra sidan sjön, hittade på andra försöket ett super bra ställe, och där fick det bli.
In i skogen på jakt efter brasvirke, och pappa tände elden, på första försöket lyckades vi.
Sedan blev det korv grillning. Fick faktiskt i mig hela två korvar ( jag är ingen korv fantast så jag var nöjd med min insats ) Liam höll på för fullt så lagom till korvgrillningen stämplade han ut och somnade i solen brevid mig på berget. Efter tre timmar började vi bege oss tillbaka till bilarna, nu har jag duschat i 45 minuter i hopp om att bli av med röklukten, tror iofs inte att jag har lyckats.

solat


Solat. Check! Ikväll blir det lugn kväll i soffan med tv program o film efter det. Sittandes i soffan och knaprar på hemma gjord sallad. Lyx sallad måste jag säga att det är eftersom den består av just extremt lite sallad och väldigt mycket godsaker. Nu ska jag mysa lite med mitt lilla hjärta. Mamma älskar dig Liam.

snarlika


Lilleman sover som en stock i sin säng, vi har varit på buslandet i över två timmar så nu har jag lite kvalitetstid med datorn, top model och piggelin glass(ar).
Fredrik och pappa är iväg och köper en ny blandare till duschen, var någon packning som hade pajjat.
Så när man skulle bada så funkade den kalas men som igår tillexempel när Liam badade och sen ville ha dusch slangen så skulle jag hjälpa honom att trycka in knappen så istället för att vattnet kom från duschmunstycket så exploderade allt ut från blandaren så hela badrummet, inklusive en del av hallen plus hela mig (som givetvis var färdigsminkad och påklädd). Så idag kände vi att det var dags och pappa är snäll som åker med och fixar en ny åt oss. Lite senare ska jag försöka hinna med att klämma in en solning i Linné. Helt klart det bästa solariet.

sinikkas hudvård

• ”Topp till tå”– behandlingen börjar med en djupgående ryggmassage och sedan smörjes hela kroppen med en väldoftande aromaolja. Därefter bäddas du in i en varm filt och får en mjuk och behaglig ansiktsmassage. Avkopplande både för kropp och själ.

60 min | 550 kr


Kl två idag ska jag skämmas bort riktigt ordentligt med massage, aniktsmask och formning av bryn.
Har varit hos just den här kvinnan en gång tidigare och jag älskade det verkligen.
Känner mig som en helt ny människa och med nyladdade batterier efteråt. Det tas tacksamt emot!

prada


Ville bara uppmärksamma er alla om att jag är stolt ägarinna till just en sån här prada goding som på bilden bärs av en av Ohlsen tvillingarna. Väskan är super mjuk och om jag inte minns fel så är den helt i lammskin. Jag vann den för 3 år sedan (?) på the voice radiokanalen, det var någon tävling dom hade, vinn din favorit designer väska. Jag anmälde mig sista dagen och ... jag vann ! Vadå flax liksom. Det som var ännu sjukare var att jag inte ens hade varit inne på hemsidan för att välja ut den jag tyckte var snyggast, så jag bara valde, lucky me att den var vrål het. Äkthets garantin och väskans nummer låg i väskan tillsammans med prislappen- 16 950 :- .


god morgon

Jag förstår inte att jag alltid är lika trött när jag än vaknar, det spelar ingen roll om jag skulle sova 5 timmar eller 10 timmar, jag är ändå lika trött när jag ska upp på morgonen. Nu är jag hur som helst uppe, sitter i soffan med lileman brevid mig, han har fullt upp med att kolla på barnkanalen. Jag tycker det är helt värdelösa barnprogram "nuförtiden" (säger jag och låter som en gammal dam på 80 bast och som säger att det "var mycket bättre på min tid" ) men faktiskt, det är nog så. Jag är beredd att hålla med henne. Jag saknar "Luftens hjältar" , "Dartwin Duck" ,"Häxan och Ugglan" , "Björne" och den där helgalna pelikanen som var. Vad ser jag nu? Några dåligt teckande figurer som är dubbade, antagligen de billigaste programmen ever att köpa in.
Om jag skulle börja öva på en dockteater istället ?

Föralltid vi!


RSS 2.0