bildregn



Sjukt rolig kväll hemma hos Emmelie som 10 timmar senare avslutades ute på avenyns gator.
Kvart i sex på söndag morron vaknar Fredrik av att jag mer eller mindre ramlar så fort jag lyckats låsa upp dörren och drar med mig allt jag lyckas få tag på i hopp om att jag skulle klara fallet till golvet.
Kvällen innefattade allt! Fyllespel, som var galet(!) jag fick uppdraget att skrika så högt jag kunde ut genom fönstret "jag är ett rovdjur", lite olika sexställningar jag och Emmelie emellan, danstävling mellan Emmelie och Helen- jag var dommare, vi fick måla på Helen´s mage respektiva rumpa, jag fick olyckligtvis skicka ett sms till en kille i min kontaktlista (jag valde inte killen utan Helen) där jag var tvungen att skriva "Du är så heeet", gangbang på storarums golvet (?) och på vägen in blev vi fråntagna våra cider av två poliser som kom på. Tur att vi hade några extra i väskan. Kvällen blev inte r i k t i g t som planerat men jisses, det blev helt klart en oförglömlig kväll. Tack tjejer för en grym kväll!
Puss!

ingen lust

Gårdagen var händelserik. Så händelserik så att min blogg lust idag är som bortblåst.
Har ingen ork eller motivation alls idag, till någonting igentligen.
Återkommer imon om hur delar av kvällen var.
Det gäller ju att plocka ut godbitarna.

typ den här


... klänningen kommer jag ha ikväll, tror jag! Jag är en velemajja utan dess like när det gäller kläder.
Blir det den här så är det utan bh eller alternativt en bikini som Emmsan tipsade om.
För ovanligheternas skull tänkte jag faktiskt försöka knäppa av en del kort ikväll hemma hos Franken och Emmelie. Då blir det jag Emma och Emmelie. Kommer antagligen kacklas som aldrig förr, riktigt synd att det inte finns något sing star i närheten, hade nog kunnat bli riktigt kul att göra bort sig till det. Nu ska det plattas hår, sminkas och donas här hemma innan det blir hisinge island. Räknar med att vara hos Emmelie runt 18.00

Puss!

piggelin


Smaskar piggelin nu, jag tillhör barnaskaran som älskar isglass, all annan glass kan kvitta.
Kom precis hem från Frölunda torg, var på jakt efter ett ölspel och en axelbandslös bh. Jag kom hem tomhänt.
Typiskt. Funderar mest nu på om man kan ha en tubtop klänning och ändå ha en vanlig bh på sig udner, eller om det ser konstigt ut? Min garderob består mestadels av tubtop klänningar nämligen, jag råkar ha en liten förkärlek till dom. Nån som sitter inne på ett lagom lätt ölspel får gärna dela med sig isånnfall. Lets shut!

blondie


Blev lite blonda slingor när jag gjorde ett besök hos frisören idag. En helt underbar tjej var det och jisses vad vi pladdrade på. Riktiga pladdermajjor var vi! Ikväll blir det lets dance, och antagligen någon film efetr det. Har faktiskt tippat på lets dance ikväll, så håll tummarna för att Thörner respektive Frank vinner över Figge och Alexander. Då blir det några extra drinkar imon, då det förresten blir lite utgång. Jag och Emmelie ska köra på riktigt tjejsnack och smaskiga detaljer imon kväll. Emma ska du me eller? ;) Messa mig.


solariet




Äntligen fick jag solat idag, hade någon minut över innan jag var tvungen att åka hem för att Fredrik skulle ha bilen så jag knäppte av 7 typ liakdana bilder. Lillgrabben sover gott i sin säng nu och jag sitter för ovanligheternas skull på min divan del av soffan. Har faktiskt haft en väldigt trevlig kväll med mitt hjärta.
Imon blir det att gå upp tidigt, har ingen väckarklocka längre, eller jo fast en levande sådan. Liam. Han måste ha en inbyggd klocka inom sig, jag vaknar nästan alltid runt åtta tiden av att han sitter inne i hans säng och ropar på mig. Stackarn sitter där inne och ropar "mamma" , "maaaamma". Undra hur länge han kan kan sitta där inne som längst innan han blir irriterad på mig. Jag är ju inte alltid super pigg så ibland kan det dröja 5 min innan jag orkar mig upp. Ibland smyger jag mig upp när han ropar och kollar i dörröppningen och då ligger han på rygg med benen upp i vädret och "pratar" med hans gosedjurs hund. Sen när han väl ser mig lyser han upp som en liten sol, varje gång! Han är världens snällaste unge.
Snart börjar Svensk maffia. Efter det är det BB igen. Har ju inget bättre för mig så kan lika väl kolla på det.

Puss!

namnsdagsgåva


Här är min namnsdagsgåva från Liam jag fick förra veckan. Den är lite lätt transparant och super skön i materialet. Sen att den är lite längre baktill gör att den även går att ha till leggings. Superb!
Sitter återigen ensam i soffan, Fredrik jobbar kväll, och lilleman la jag för en liten stund sedan.
Jag har precis bänkat mig på divanen i hörnet med cider och lite godis som det godismonster jag är.
Det blir att kolla på Sveriges mästerkock, Efterlyst och BB. Kommer antagligen få kramp i baken efter att ha suttit i soffan så länge. Imon hoppas jag att PG ringer mig, men tvekar på det efter han sagt att han ska ringa mig i två dagar nu men inte gjort det.

Go kväll

Testar för första gången att mobil blogga, ligger i sängen ensam och kan inte riktigt sova. Sjukt ont i huvudet har jag också, jätte kul verkligen. Lilleman ligger iaf och sussar gott i sin säng, hörde att han ropade mamma för en stund sedan men han drömde bara så jag kunde gå tillbaka till sängen igen. Kanske ska göra ett nytt försök att sova? God natt!

dagens



Här får ni den utlovade dagens som jag skrev om imorse. Dock bidde det inget nitskärp i midjan.
Och nu funderar jag på om jag skulle ta och svida om till the new in... Vad det är får ni kanske reda på lite senare.

lacklegging



Idag kör jag på svarta lacklegging, oversize aprikos färgat linne och svart stort nitbälte i midjan.
Kanske kan ha som uppdrag att fixa en outfit bild under dagen.
Har precis lämnat Liam på förskolan, fick beröm ( kan man kalla det så?) av fröken Åsa, hon sa att jag har en mycket go son, och dom kallade honom intrernt för den lilla hunken! Han är en riktig tjej tjusare den grabben.
Jag fick avboka min tid idag för massage och ansiktsmask och andra gottigheter som jag fick i julklapp för att Fredrik ska provjobba på ett annat jobb idag. Jag som var så sugen på att få skämma bort mig lite. Får bli en annan dag helt enkelt.

Rebecka- jeansen jag provade kommer från Pondus på Allum. Och ja dom är lite baggy, super snygga!

mig


En bild säger mer än 1000 ord.
Puss!

buslandet


Idag har vi lekt av oss på buslandet, och jag tycker det är lika roligt varje gång. Är nog svårt urskilja vem av oss två som har roligast. Så idag har vi lekt, stojat, busat, hoppat i bollhav, klättrat, krupit genom tunnlar, åkt rutchkana, hoppat i hoppborg, aah you name it. Så fort vi satte oss i bilen därifrån så däcka han, och nu snart 1½ timme senare sover han fortfarande. (fast påpekar att han ligger i hans säng nu). Utslagen hjälte.
Snart blir det lite mat från Lime, för er som gillar salladskedjan Paprika kan jag säga att Lime här i Mölndal är 100 gånger bättre, man får mer mat inklusive en dricka för billigare pengar. O det gillar vi!


jeans



Idag har vi varit hemma hos mamma o co en liten stund. Vi lämnade Liam där och sen åkte vi bort till Allum,
hittade ett par jeans som var sjukt snygga. Ni ser en sneak peak på dom på korten. Jeans med tillhörande hängslen. Men jag åkte därifrån tomhänt faktiskt. Kan säga att ångesten pågår för fullt i mitt huvud just nu.
Har på mig blusen som jag fick av Liam i veckan också, två flugor i en smäll på kortet alltså.
Blev aldrig någon åktur i brorsans bil, fyllot var ju bakfull ;) Så han vågade alltså inte köra idag, även om klockan var tre(!) men men, han har ju bara haft körkort i en månad snart, kan mycket väl vara så att jag var lika ordentlig när jag nyss fått mitt. Annat än idag. Good work broo!
Åt förresten på Subway för första gången i mitt 24 åriga liv idag. Varför har jag inte gjort det innan? Det var ju super gott. Nu satte jag mig precis i soffan efter att ha lagat pannkakor, en himla massa sådana också. Himla massa vändningar med två pannor samtidigt. De sista blev med Oboy i, harre vad gott det är!! Har ni inte provat så gör det bums !


gårdagen



Lite pics från igår, när jag hade gjort mig iordning här hemma med min nya namnsdags blus från Liam på o allt, så ringer pappa o frågar bland annat om vi ska ut och gå en sväng efter vi hade ätit smörgåstårta eftersom det var så fint väder ute, (fick packa ner "promenad" kläderna så jag kunde svida om hemma hos pappa) som den naturnisse han är så borde jag fattat vinkeln och anat att han inte menade en nypa luft runt kvarteret i Kortedala utan mer eller mindre en promenad på 1 timme.
Att gå ute i en timme tycker jag bara är gött, men att gå en timme ute Kåsjön i 9 minusgrader är inte lika härligt. Första tjugo var chill, dom andra tjugo något plågande, min högra hand förfrös varje gång jag tog upp kameran ur fickan även om det bara var för 5 sekunder utan lovika vante. De sista tjugo gjorde det så ont så jag förmodligen inte hade haft några problem med att låta en tår falla längs min kind, men jag undvek det på grund av att den skulle frusit till is på tre röda, och då skulle jag fått ännu mer ont på grund av det.
När vi väl satte oss i bilen för att köpa indiskt så tror jag faktiskt det gjorde ännu ondare, det var som mina fingrar vägrade göra som jag bad dom. Pain.
Väl hemma hos pappa igen åt resterande mat utom jag, jag var fortfarande mätt efter smörgåstårtan.
Vi kom hem strax efter åtta igår kväll, och kollade på meladifestivalen efter det blev det film. En fruktansvärt dålig film, så kass så att jag inte ens minns namnet.

Idag lutar det åt att vi ska hem till min mamma och co, min bror köpte en ny bil igår så måste ju spana in hans nya vrålåk och förhoppningsvis få mig en tur!

 


uppe tidigt

God morgon sunshine!
Måste bara påpeka hur underbart det är att vakna till sol. Är inte alltför bortskämd med det tyvärr.
Flytta till ett varmare land under vinterhalvåret- jatack!
Jag och Liam gick upp strax innan halv åtta, som vanligt kollade vi på film, och inte vilken film som helst, en hundfilm! Han har verkligen cravings efter hundar. Han ääälskar hundar mer än livet självt tror jag.
Och det måste vara realistiska filmer, absolut inte teckant.
"Pluto- tsss ofta han är verklig, har ni någonsin sett ett en gul hund?"
Hade Liam kunnat prata så hade han garanterat sagt en sån mening. Jag lovar.
Idag är det kalas som gäller i Kortedala och hos min pappa. Det ska bli trevligt, kvalitetstid och smörgåstårta, inte för att jag är någon storätare normalt sett och inte för att jag är ett särskilt stort fan av smörgåstårta heller för den delen men det blir säkert trevligt ändå. Ska bege mig till blomsterlandet och solariet innan vi åker och medan lilleman sover lunch, man måste ju vara effektiv.

äntligen


Äntligen är den här fredagen över, som jag gått och väntat på den här dagen. Mötte upp Håkan strax innan två, eftersom det är hans släkting eller ngt som är delägare på styckmästarn ( jag och krångliga familjeträd går inte riktigt ihop) PG visade mig runt och berättade vad dom gör på respektive avdelning typ, och omklädningsrum, som förövrigt har bastu(!) lunchrummet, kontoret och so on... Sedan satte vi oss ner för att prata sådär tråkigt formellt men fick reda på en del bra saker. Så har en del att tänka på nu med andra ord, men går allt som jag vill och förhoppningsvis som dom vill också så får jag börja jobba den här månaden, (prövotid 3 veckor) men hopefully blir de fler efter dom.
Nu blir det lets dance och senare film. Red på riktigt den här gången. Och ja jag har dubbelkollat.

tänkvärt







”Jag vill ge dig allt jag har men mitt liv de vill jag dela med dig”

hemma

Tillbringade lite tid på axess akuten ikväll. Inte så allvarligt som det låter, gick därifrån med vetskapen av att det var ett litet muskelfäste som hade släppt o att det var lite inflammerat. Får hämta ut inflammationshämmande tabletter imon sen ska det vara helt bra efter några veckor.
Imon gäller det. Och gissa o m jag är nervös. Nu blir det slappt i soffan och kolla på resten av Svensk maffia.
Bjussar på ett kort återigen från Teneriffa, med ifånen i högsta hugg som vanligt (för er som känner mig). Sms kan vara den bästa uppfinningen. Ever.

Zandra

... har namnsdag idag så grattis till mig själv.


Jag och mitt hjärta igår innan vi åkte till Frölunda torg och Liam köpte en liten present till mig som jag fick nu på morgonen. Super fin. Kan visa er lite senare eller en annan dag när den åker på.
Idag funderar vi på att besöka Naturhistoriska museet. Min fantasi är inte den bästa.
Imon är det hur som helst äntligen fredag, som jag gått och väntat det. Kan säga att jag är sjukt nervös för vad jag kommer få höra, och med tanke på att mitt flyt är helt puts väck det senaste så är jag riktigt orolig och får en gnagande jobbig känsla i magen när jag tänker på det.
Just det, kvällen igår var ju planerad för att vi skulle sitta i soffan och kolla på filmen Red. Jag har tjatat om filmen Red ända sedan i söndags kväll då min bror skulle bränna ut filmerna. Igår när vi mekka på filmerna så var inte ens Red med, ist var det From Paris with love som jag måste ha blandat ihop Red med. Så går det för mig när jag får tips om flera filmer som ska vara bra samtidigt. O med mitt guldfisk minne så sa jag att jag inte hade sett From Paris with love så förlåt, jag ljög. Istället blev det filmen The town. Till Fredriks stora glädje som velat se den hela veckan, förutom att den var 2 ½ timme lång så skulle den säkert vara bra även i slutet om man hade kunnat hålla sig vaken tills dess. Med andra ord, jag kunde det inte.

filmkväll

Ikväll blir det filmkväll, förväntningarna är som sagt höga på Red, fick iofs en kommentar av kusin Malin i tidigare inlägg om att den inte skulle vara bra. Får helt enkelt ta reda på vems sida jag hamnar på.
Kom precis hem till soffan och brevid Liam efter en solning, så sjukt gött att sola så det finns inte.
Har haft en bra känsla i magen idag. Det gillar vi.
Bjussar på ett kort som faktiskt är taget idag.


sen kväll igår



Det blev en sen men väldigt trevlig kväll igår. Pappa gick frammåt kvart i tolv tiden, 3 timmar efter hans parkeringbiljett gick ut. Vågat! Nu har jag lämnat lillpysen på förskolan, han hade inte ens tid att säga hejdå till mig idag utan två vänner kom och drog in honom med en gång. Känns bra att han gillar det och tycker det är super skoj iaf. Idag ska jag åka till Utby och till mamma, Sören och brorsan (inte för att någon är hemma men ändå) ska hämta några filmer som bror har brännt. Blir att kolla film ikväll eftersom Fredrik är ledig inatt. Har hört att Red ska vara bra. Jag får helt enkelt lita på det. Ska faktiskt klämma in en solning idag också.
Solterapi behövs i den här kylan som är ute nu. För er som inte varit ute ännu kan jag säga att det är riktigt jävla kallt. Bara så ni vet.

längtar efter sommaren


När jag ser den här bilden längtar jag extremt mycket efter sommar, sol och hav. Detta var för två år sedan tror jag, hade köpt på Triumf glass och gick och njöt av det härliga vädret. Dagen idag har jag spenderat med Liam, och frammåt sex kom min pappa hit och hälsade på, var rätt länge sedan jag träffade honom nu så det har varit trevligt (är trevligt för han är fortfarande kvar) O Emma- jag hälsar tillbaka till dig, glömt o säga det ju ;) <3
Pappa och Liam som för övrigt blev överlycklig över att "moffa" kom och hälsade på lekte jage här hemma och sprang runt runt och runt i lägenheten. Det var nog jätte uppskattat av grannen under! Men kul hade han och kan ju säga att han somnade som en stock när jag la honom kl åtta.
Hade sett fram emot att sitta i soffan ikväll o gotta mig och kolla på Sofias änglar följt av Den hemlige miljonären, pappa joina mig och efter 30 minuter när jag hade stört mig på den där snickaren Willy kom jag på mig själv med att undra vart Sofia Wistam var, Vad är det vi kollar på frågar jag pappa? Vafaen det är ju fel program, jag ville ju se Sofias änglar o inte på löjliga Willy och hans bygglov!
Kul att man sitter klistrad framför fel program och att det dröjer halva programtiden innan man kommer på att det är helt program man kollar på. Snabbtänkt!

vill ha

Smilla SEK 149, Nelly Accessories - NELLY.COM

Detta halsband väckte mitt ha- begär! Är det någon som är snäll och kan tänkas köpa detta till mig så finns det på Nelly.se under smycken och kostar bara 149 :-. Min adress dit ni ska skicka det kan ni få via mejl, Ok, då säger vi så?

fikat med emmelie

Det blev en sväng på stan som jag hade i tankarna, men inte bara jag och Liam utan Emmelie skickade ett mess tidigare idag och frågade om jag hade lust att ta en fika med henne i stan. Absolut hade jag det. Det var super trevligt och tiden bara flög iväg, jag var hemma fem i halv fem och klockan halv fem hade jag bestämt tid med en kille som skulle komam hit för att köpa våran byrå som stog i Liams rum. Men jag hann hem innan han kom iaf. Det var ju alltid positivt! Vi hann med lite affärer också och jag fick köpt ett par nya strumpbyxor jag dom jag hade i helgen, tyckte dom var super snygga och som vanligt så har jag en förmåga att a l l t i d ha sönder mina strumpbyxor när jag är ute. Hur jag lyckas ? Fråga mig inte.
Jag och Emmelie bestämde iaf att vi skulle ta en riktig shopping dag några dagar innan våran nästa utgång tillsammans. Och då ska det köpas fyllespel- hittade ett som verkade lagom läskigt inne på Lagerhaus.


Alla hjärtans dag

Min finaste tatuering är på vänster handled. Tillsammans med mina bästa armband, ett guldarmband i fiskbensstil som jag fick av pappa när jag tog studenten och mitt pandora armband som jag fick med mig hem från Teneriffa.



Alla hjärtans dag idag, och den ska tillbringas med mitt största hjärta Liam. Som för tillfället sitter brevid mig i soffan och trycker frenetriskt på i princip alla knappar på tagentbordet. Vilket kommer resultera i att detta inlägget kommer ta lite längre tid än det brukar. Vad ska man hitta på idag då? Skulle behövt ta mig in till stan för att köpa en alla hjärtans dag present till karln här hemma. Men det får bli senare när Liam sovit lunch, för att ha med en övertrött 2 åring till stan är inget att rekomendera om man vill uträtta sina ärenden fort i stan.

solsidan

Nyss hemkommen från mamma och co. Bror kom och hämtade oss och mamma körde hem oss. Söndag ala snålskjuts idag. Första gången Fredrik och Liam åkte med min bror, han har ju inte haft körkort sååå länge- men jag måste ge lite cred till honom, han kör bra! Om 15 min börjar väl det i princip hela Sverige går och väntar på, Solsidan. Imon blir det förhoppningsvis intervjun som förresten aldrig blev av i Fredags, pga av att han skulle prata med var hemma och var sjuk. Hoppas att det blir av imon istället. Jag behöver det känner jag, jag är i behov av lite flyt...
Langar ett kort från i Fredags hemma hos Franken, min kamera är inte bra. Jag skyller på det.


sol

Får alltid en speciell känsla i kroppen när jag vaknar av att solen lyser ute. Sen att det är -4 ute hör inte hit, solen lyser iaf. Vi låg och drog oss riktigt länge idag faktiskt, gick nog inte upp förrens närmare tio. Nu har vi precis ätit frulle och funderar på vad vi ska göra idag. Lilleman har lite feber, igår kväll och även inatt var han sjukt varm, så jag fick ge honom lite alvedon inatt stackarn. Förresten så låg han i sin säng fram till två inatt då han vaknade, antagligen för att han inte känner sig helt hundra så då gick jag upp och hämtade honom så fick han sussa mellan oss. Om man skulle sola senare idag kanske?


jag och emmelie



Sängen är fixad och den blev sjukt bra faktiskt. Lilleman ligger i den och sover i just detta nu, spännande hur natten kommer arta sig. Är lite små skraj över att han kanske ska ställa sig upp i sängen av ren vana och ramla ner. Ifall att så har vi lagt hans sacco säck nedanför stegen om han skulle få för sig att klättra ner inatt och så sig.

Kvällen igår blev jätte lyckad och vi hade verkligen super trevligt. Kom hem till Franken runt halv sju och öppnade första Breezer´n. Grabbarna gick och köpte bland dricka och jag och Emmelie hann med lite tjej snack och fick pratat ut om en del missuppfattningar oss emellan. Nu är vi såhär tajta! Som vanligt när vi förfestar så är det brist på ölspel, slutar alltid med en kortlek och det kortet som ligger på tur i högen bestämmer hur många klunkar det blir, och som vanligt är det livsfarligt. Har ni tips på ölspel/fyllespel så tar jag tacksamt emot förslag.
Frammåt kvart i tolv smet vi in på Excet, där mötte vi upp Håkan, Mange, Mattias, Robban, Thörngren och Carin.
Dom drog hem relativt tidigt vilket var lite tråkigt men vi dansade på rätt bra ändå frammåt småtimmarna och hade det sjukt trevligt. Nästa gång är det jag och Emmelie som tar oss en tjejkväll, killarna lämnar vi hemma!
Nu ska jag äta upp min piggelin och ägna mig åt melodifestivalen, senare ikväll blir det film och chokladpudding.

besök

Min mamma, bror och Sören är här på besök, vi har varit iväg och köpt en säng till Liam, en riktig säng, inte längre en spjälsäng. Han tar ett stort steg från pytteliten säng till en grabbig våningsäng. Bilder (de få som faktiskt togs) från gårdagen och info får ni lite senare ikväll.

Lillemans säng som håller på att byggas för fullt inne i hans rum av Bobbe och Sören.

Snart till Franken

Bussen går om 25 min, och jag är klar, tror jag iaf. Jag beställde en ny klänning i Onsdags och den ramla ner i brevlådan tidigare idag. Yeeey! Ska försöka komma ihåg att ta lite kort när vi är hos Franken ikväll så att jag kan lägga upp iaf någon bild imon. Ser fram emot kvällen. Hej vad det ska dansas.


välkommen fredag

Både jag och Liam sitter vid köksbordet, jag med datorn framför mig och han med sin målarbok och 71 olika kritor. Har precis fått i honom lite tomtegröt, om en stund är det dags att gå till förskolan och för min del blir det intervju. I eftermiddag kommer min mamma hit för att hämta Liam, han är super glad över att mormor ska komma sen, momo, mofa och Bobbe är det enda han säger i vissa stunder. Gissa om man blir trött i huvudet. Bobbe är min bror som i vanliga fall heter Tobbe. Undrar förresten vad jag ska ha på mig ikväll? Så här såg jag btw ut igår.

 


Marmaduke

Precis hemkommen efter bio besöket. Måste säga att jag är lite (eller nej vem försöker jag lura- mycket ) chockad över hur lugn Liam faktiskt var. Skulle jag kunna tänka mig att göra om. Alltid mys med kvalitetstid.
Vi hann springa lite i stan innan filmen började också, jag hittade ett snyggt armband och även ett par örhängen inne på Glitter, som jag köpte med mig hem. Lyckost mig som ska få det i för tidig alla hjärtans dag present så att jag kan ha det imon kväll. Nu blir det strax lite mat sedan kanske jag hinner med en solning.


då börjar vi igen

Sisådär 9 månader senare så ska jag göra ett försök att starta igen. Mycket har hunnit hända, konstigt vore väl annars iofs? Största skillnaden i mitt liv är att jag inte längre jobbar kvar på willys, never ever more några PLU liksom, minns att mitt sista PLU var 4666 vilket betyder gullök på willys språket.
Willys tillhör det förflutna, nu har jag ett tillsvidare jobb, som jag hoppas på komma ifrån ASAP. Ska på en intervju imon får se vart det leder.
Idag ska jag koncentrera mig på att mysa med Liam, jag och han ska på Marmaduke kl ett idag. Får se hur det går, förhoppningsvis grymt för han har en enorm förkärlek till hundar. Imon är det som sagt intervju efter lunch och efter det ska lilleman till mormor (min mamma för er som inte är helt hundra insatta i barnspråk) sen blir det hem lite halvsnabbt för lite små trix o fix innan vi faktiskt är hembjudna ( eller ska jag vara ärlig så var det faktiskt jag som bjöd in oss själva) till Franken och Emelie. Som vanligt kommer det bli en s j u h e l s i k e s utgång.

Eftersom min blogglust kom igång så impulsivt så blir det en "gammal" bild från Teneriffa från december.


RSS 2.0